Herrera: A Ligakupa mindenkinek hasznára válhat

Felejtsük el a meccsdömpinget... Ander Herrera csak pozitív oldalát látja egy esetleges sikeres Manchester United menetelésnek a Ligakupában, és természetesen jövõ februárban szeretne ott lenni a Wembleyben rendezendõ döntõben.


Eléggé felejthetõre sikerült Louis van Gaal elsõ élménye a kisebbik angol kupasorozatban, miután a Vörös Ördögök a tavalyi kiírás 2. fordulójában tükörsimán kikaptak az MK Dons-tól, de az idei sorozatot a 3. fordulóban, hazai pályán az Ipswich Town ellen kezdve nagyok a remények azt illetõen, hogy ebben a szezonban messzebb jut a csapat.

 

Herrera, aki a kispadról nézhette végig, ahogy csapata múlt hétvégén legyõzi a Southamptont, de nemrég a Club Brugge és a Liverpool ellen is eredményes tudott lenni, úgy érzi, a Manchester Unitednek meg kell villantania igazi képességét az Old Trafford közönsége elõtt.

 

"A szezon elején azt mondtam, minden trófeáért harcolni fogunk" - jelentette ki a MUTV-nek.

 

"Mindent meg kell próbálnunk azért, hogy idén trófeákat nyerjünk."

 

"A Ligakupa egy olyan kupasorozat, amelyet megnyerhetünk, és ha hetente két-három alkalommal is pályára kell lépnünk, az mindenki számára csak jót jelent. Mindenki harcban lesz, mindenkinek lesz esélye játszani, és mindenki jó erõnléti állapotba kerülhet. Én csak a jó oldalát látom az ilyesfajta sorozatoknak."

 

 

Herrera úgy hiszi, az Ipswich Town kellemetlen ellenfél lesz, miután folytatják kiváló szereplésüket menedzserük, Mick McCarthy irányítása alatt.

 

"Bizonyos csapatok képesek úgy játszani ilyen mérkõzéseken, mintha az életük múlna rajta" - tette hozzá.

 

"Ezt is kell tenniük, és ezt nekünk is tudnunk kell. Az elõzõ szezon csalódás volt a Ligakupában, amikor az MK Dons 4-0-ra legyõzött minket."

 

"Most új esélyünk nyílik arra, hogy megnyerjük ezt a kupasorozatot, és mivel mi vagyunk a Manchester United ezért harcolnunk kell az összes létezõ címért és trófeáért. Szerintem a kupasorozatok szervezettsége fantasztikus Angliában. Nagyon, de nagyon élvezetesek, a hangulat pedig mindig kiváló."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!