Schneiderlin célja a kupagyõzelem

Morgan Schneiderlin célja, hogy Manchester United játékosként minél több trófeát begyûjtsön - kezdésként rögtön a Ligakupát ebben a szezonban.


Miután a kupasorozat döntõjét jövõ év február 28-án rendezik, így a nyári igazolásnak ez lenne az elsõ lehetõsége, hogy trófeát nyerhessen újdonsült együttesével. Azonban a francia középpályás tisztában van vele, az olyan mérkõzések egy kieséses rendszerû sorozatban, mint amilyen a ma esti, Ipswich Town elleni lesz, soha nem tartoznak a könnyen nyerhetõ találkozók közé, még ha a vendégek alsóbb osztályban is szerepelnek.

 

"Ezek nagyon nehéz mérkõzések" - kezdte Schneiderlin a MUTV-nek.

 

"Az Ipswich abban a tudatban fog az Old Traffordra látogatni, hogy ez egy nagyon nagy lehetõség számukra. Be fognak zsongani ettõl, és a legjobb teljesítményüket nyújtják majd. Hatalmas kihívás lesz, ezért biztos lábakon kell majd állnia a csapatunknak. Tavaly én is láttam az MK Dons elleni meccsét a Manchester Unitednek, és senki nem szeretne még egyszer hasonlón átmenni."

 

 

Schneiderlin teljes tudatában van annak, mit jelent a csapat naptára számára az, ha minden kupasorozatban érdekeltek, de hajthatatlan azt illetõen, hogy egy nagy és motivált közösség képes lehet megbirkózni azokkal az akadályokkal, amiken keresztül kell jutni ahhoz, hogy trófeákat szerezzenek.

 

"Minden játékos azért játszik itt, mert trófeákat akar nyerni, ezért minden sorozatot, kezdve a Ligakupával, nagyon komolyan fogunk venni. Minden kupában érdekeltek akarunk lenni, még ha három naponta játszanunk is kell. Erõsek vagyunk, nagy kerettel rendelkezünk, úgyhogy minden játékos nagyon szeretne minden három napban játszani, és annyi trófeát nyerni, amennyit csak lehet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!