Young: Illik a stílusunk Európához

Ashley Young úgy érzi, a Manchester United játékstílusa messze repítheti õket a Bajnokok Ligájában.


Meglehet, hogy Louis van Gaal legénysége elveszítette nyitó csoportmérkõzését a PSV Eindhoven ellen, annak ellenére, hogy az egész mérkõzést uralták, azonban a játékosok hosszú ideig tartó labdatarási képességei, illetve a mérkõzéseken kivívott irányító szerep egészen a Premier League elsõ helyéig repítette õket, emellett pedig a Ligakupában is magabiztosan jutottak tovább a következõ körbe.

 

Young szerint kulcsfontosságú most, hogy nyerõ formájukat átmentsék szerda estére, a Wolfsburg elleni találkozóra is az Old Traffordon, emellett pedig hiszi, ahogy Louis van Gaal irányítása alatt játszanak, azzal messzire juthatnak az európai kupaporondon.

 

"Minden a labdatartásról, és a labdajáratásról szól, különösen ebben a sorozatban" - mondta Young a MUTV-nek.

 

"Az európai kontinens csapatai ellen fontos, hogy nálad legyen a labda, mert õk jók a labdatartásban. Emellett azon is nagyon sok múlik, hogy miként vagy képes visszaszerezni a labdát, ha elveszíted. Szerintem a mi játékunk egyértelmûen illik a Bajnokok Ligájába, és biztos vagyok benne, hogy sikeres menetelésünk lesz."

 

 

"Mindig jó a Bajnokok Ligájában játszani, keményen harcoltunk, hogy újra itt lehessünk. Egy olyan klub, mint a United, pontosan errõl szól. Ott akarunk lenni a legrangosabb kupasorozatban, és már nagyon várjuk a szerda esti mérkõzést."

 

"Szerintem itt mindenki úgy megy ki a pályára, hogy gyõzni akar. Volt egy vereségünk, ami csalódást keltõ, de ahogyan azt a vereséget követõen talpra álltunk, az azt jelenti, hogy önbizalmmal vághatunk bele a következõ meccsbe, különösen az Old Traffordon."

 

"Mindig azt mondják, hogy a hazai mérkõzéseket meg kell nyernie egy csapatnak, hogy továbbjuthasson, nekünk pedig ezek még elõttünk állnak, úgyhogy egytõl-egyig hozni akarjuk õket. Magunk mögött fogjuk hagyni az eindhoveni csalódást, és a gyõzelemre fogunk törekedni a csoport további meccsein."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!