Carrick bevethetõ az Arsenal ellen

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal felfedte, Michael Carrick bevethetõ állapotban van a kulcsfontosságú, Arsenal elleni hétvégi bajnokira.


A tapasztalt középpályás kisebb sérülés miatt kihagyta csapata hétközi, Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája gyõzelmét, azonban csütörtökön meghívást kapott Roy Hodgson angol válogatott keretébe.

 

"Carrick tud játszani, így lesz választási lehetõségem" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

"Boldogan mondhatom, hogy nincsenek sérültjeink a tegnap esti mérkõzésrõl."

 

A tavalyi Bundesliga 2. ellen Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin töltötte be a két védekezõ középpályás pozíciót, úgyhogy a menedzsernek döntést kell majd hoznia kezdõcsapatát illetõen Londonban.

 

Vasárnap ugyanis a fõvárosban lesz jelenése a jelenleg a Premier League-t vezetõ Vörös Ördögöknek, amelyet a Sunderland múlt heti, 3-0-s legyõzésével vívtak ki.

 

Érthetõen a csapat öltözõjében nagyon jó hangulat uralkodik a vendégszereplést megelõzõen, ahol egyébként elsõ idegenbeli sikerét aratta a csapat az elõzõ szezonban Louis van Gaal irányítása alatt. Úgy tûnt, a hétvégi ellenfél a legmagasabb fokozatba kapcsolva várja majd az összecsapást a Leicester City 5-2-es legyõzését követõen, Arsene Wenger tanítványai a hét közben azonban 3-2-re kikaptak hazai pályán az Olympiakostól, és pont nélkül utolsó saját BL-csoportjukban.

 

 

Van Gaal magyarázatot adott arra, játékosai miért kaptak szabadnapot péntekre a nagy mérkõzést megelõzõen, miután aggódik amiatt, hogy a fáradtság az egész keretet eléri.

 

"A megoldás a regenerálódás, regenerálódás, regenerálódás" - mondta mérkõzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Ezért nagyon nehéz egy olyan mérkõzésre felkészülni, mint az Arsenal elleni. Menedzserként szeretnél a pályán, és azon kívül is felkészülni, de nem tudod megtenni a játékosaid kimerültsége okán, úgyhogy más megoldás után kell nézned - változtatnod kell a csapaton."

 

"Úgyhogy most majd át kell tekintenem a fáradtság specialistám kimutatásait. Errõl most még nem tudok beszélni, mert a mostani sajtótájékoztató csak egy nappal van az elõzõ meccsünk után. Holnap szabadnapjuk lesz, mivel már két hete nem volt ilyenjük. Várnunk kell, és szombaton majd meglátjuk, hogy milyen döntést tudok hozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!