Schneiderlin: Jelentkezzünk be a bajnoki címért

Morgan Schneiderlin hiszi, hogy a Manchester United egyértelmû nyilatkozatot tehet szándékairól, amikor vasárnap az Arsenalhoz látogatnak a Premier League 8. fordulójának rangadóján.


Múlt héten a Vörös Ördögök elfoglalták a listavezetõ pozícióját a Premier League tabelláján a Sunderland 3-0-s legyõzésével, kihasználva ezzel az addigi éllovas Manchester City botlását, akik idegenben 4-1-re kaptak ki a Tottenham Hotspur ellen. Louis van Gaal legénysége így egy ponttal megelõzi városi riválisát hét fordulót követõen.

 

A vasárnapi, Észak-Londonba tett látogatás valószínûleg a Manchester United idei szezonjának legkeményebb erõpróbájának ígérkezik, azonban a nyáron igazolt Schneiderlin magabiztos azt iletõen, hogy újabb fontos gyõzelmet arathatnak.

 

"Már nagyon várom a mérkõzést, mert az Emirates egy nagyszerû stadion, az Arsenal pedig egy kiváló csapat" - kezdte a francia középpályás a MUTV-nek.

 

"Szerintem az Arsenal végig harcban lesz a bajnoki címért, és csak rajtunk múlik, hogy vasárnap mi is bejelentkezünk-e érte. Tavaly jó eredményt sikerült elérniük a United ellen az FA kupában, nekünk pedig a bajnokságban ment jól ellenük, úgyhogy tudjuk, hogy megnyerhetjük ezt a mérkõzést, de kemény küzdelemre készülünk. Nyilatkozatot akarunk tenni, és megmutatni mindenkinek, hogy megérdemeljük az elsõ helyet."

 

 

A manchesteriek úgy vághatnak neki a hétvégi derbynek, hogy a hét közben hátrányból fordítva tudtak nyerni a Wolfsburg ellen a Bajnokok Ligájában, míg az Arsenal sokkoló, 3-2-re vereséget szenvedett hazai pályán az Olympiakos ellen, minimálisra csökketve ezzel továbbjutási esélyeiket a csoportból.

 

"Talpra kell állniuk, ez a mérkõzés pedig kiváló lehetõséget biztosíthat számukra" - ismerte el Schneiderlin.

 

"De mi nem arra koncentrálunk, hogy õk mit éreznek, nem tartjuk fontosnak ezt az aspektust."

 

"A pálya minden szegletén nagyon jó képességû játékosokkal vannak megáldva, ezzel pedig tisztában kell lennünk, és erre kell koncentrálnunk. Ha a saját játékunkat tudjuk majd játszani, minden esélyünk megvan a gyõzelemre. Tudjuk, hogy vannak gyengepontjaik, ezeket pedig majd megpróbáljuk a lehetõ leghatékonyabban kihasználni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!