Carrick: Egyszeri kisiklás volt az Arsenal elleni vereség

Michael Carrick reméli, hogy a Manchester United 3-0-s Arsenal elleni veresége egy 'kicsúszott eredmény volt', és kijelentette, hogy a Vörös Ördögök erõsebben fognak majd visszatérni a válogatott szünetrõl.


Louis van Gaal legénysége kénytelen lesz két hetet várni a következõ, Everton elleni bajnoki mérkõzésig, hogy rendbe tegyék vasárnapi, pocsék észak-londoni tejesítményüket.

 

Az Emirates Stadiumban a hazaiak által szerzett három gólt az elsõ húsz percben szinte azonnal bebiztosítta az Ágyúsok gyõzelmét, amely kapcsán Carrick elismerte, teljesítményük "nem volt elégséges".

 

Bár most a csapat nagy része válogatottjához utazik, a középpályás kijelentette, eltökéltek, hogy jóvá tegyék hibáikat.

 

"Egyszerûen nem kezdtük elég jól, vagy elég felpörögve a mérkõzést, és gyorsan gólokat kaptunk" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Ha ezen a szinten gólokat kapsz, akkor nagyon nehéz visszakapaszkodni. Szerintem a mérkõzés elõrehaladtával javultunk, de ez sem volt elég tõlünk."

 

"Hihetetlenül csalódottak vagyunk, és valószínûleg mindannyiunkat ez fog majd emészteni a következõ napokban, de úgy fogunk visszatérni, hogy egy nagyobb képre tekintünk. Ez most egy visszaesés az utunkat illetõen, de még mindig ott vagyunk a tabella elején, és egyszerûen magunk mögött kell hagynunk ezt a mérkõzést, úgy, hogy miközben fogadjuk a minket érõ kritikákat, erõsebben térünk vissza."

 

"Ez egyértelmûen egy rossz nap volt számunkra. De a játékosokkal és az edzõi stábbal elemezni fogjuk a hibáinkat, és jobb csapatként fogunk visszatérni."

 

"Reményeim szerint ez egy kicsúszott eredmény volt, mivel korábban ennek semmi jele nem volt. Folyamatosan jól teljesítettünk, ezért állunk ott a tabellán, ahol. Jól sikerült kezdenünk a szezont. Még rengeteg idõnk van, hogy ezt jóvá tegyük, és még hosszú az út a végéig."

 

 

Carricket lelkesítette az, ahogy a United változtatni tudott játékán a félidõt követõen, ugyanakkor elismerte, a 10 perc alatt bekapott két gól gyakorlatilag megpecsételte sorsukat.

 

"Túl sok helyet hagytunk nekik, jól játszottak, és ez meghozta az eredményt számukra" - tette hozzá.

 

"Túlzottan sokat hibáztunk; hosszasan lehet arról beszélni, hogy mi miért nem mûködött, de egyszerûen beragadtunk a kezdésnél, gólokat kaptunk, és túl nagy feladat elé állítottuk magunkat."

 

"A második félidõre abban a hitben jöttünk ki, hogy ha tudunk szerezni egy gólt, akkor visszajöhetünk a mérkõzésbe. Nagy elvárás lett volna, hogy három gólt szerezzünk, de ha [Anthony] Martial helyzete bemegy az elsõ félidõ végén, akkor jobb esélyeink lettek volna, azonban a kapusuk nagyot védett. A második játékrészben jobbak voltunk, de nem tudtunk gólt szerezni, és ahogy haladtunk elõre az idõben, egyre jobban egyértelmûvé vált, hogy minden eldõlt."

 

"Szeretnénk talpra állni, de erre most egy kicsit sokat kell majd várnunk. Az elõzõ válogatott szünet a Swansea elleni meccs után jött, úgyhogy most egy kicsit ki kell szellõztetnünk a fejünket, fel kell frissülnünk és erõsebben kell visszatérnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!