Romero tudta, hogy elveszíti az elsõ számú kapus posztot

A Manchester United kapusa, Sergio Romero tisztában volt vele, ha David de Gea új szerzõdést ír alá az Old Traffordon, abban a pillanatban elveszíti helyét a kezdõcsapatban.


Romero, aki a nyáron került ingyen az Old Traffordra, a Vörös Ördögök szezonbeli elsõ hat mérkõzésén a kezdõcsapatban kapott helyet, miközben az átigazolási idõszak végéhez közeledve David de Gea jövõje továbbra is bizonytalan és megoldatlan volt.

 

Azonban De Gea sokak által biztosra vett Real Madridra való igazolása kútba esett az utolsó pillanatban, majd a spanyol portás új szerzõdést írt alá a klubhoz, ezt követõen pedig azonnal visszanyerte helyét Louis van Gaal kezdõjében.

 

 

"Elõnyt szereztem azokból a mérkõzésekbõl, amelyeken a menedzser a kezdõcsapatba jelölt, de amint De Gea szerzõdését megújították, egyértelmû volt, hogy az utam a kispadra vezet majd" - mondta Romero újságírók kérdésére.

 

"De Gea a klubnál töltött évei alatt érdemelte ki helyét. A menedzser beszélt velem errõl, én pedig teljességgel megértettem a helyzetet."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!