Darmian álomszerû estéje

A Manchester United védõje, Matteo Darmian számára emlékezetes este marad ez a szombati, hiszen megszerezte elsõ gólját az olasz válogatottban és segítette hazáját az Európa-bajnokságra való kvalifikációban.


Antonio Conte embereinek elég volt 65 perc ahhoz, hogy beállítsák a 3:1-es végeredményt Azerbajdzsán ellen, konkrétan Matteo Darmian találata jelentette a végszót a mérkõzésen. Ezzel biztossá vált a jövõ évi EB-részvételük Franciaországban.  

 

Martins kezdte meg a gólgyártást a meccs elején, amelyre még az ellenfél Dimitrij Nazarov góljával tudott is válaszolni és egyenlíteni. Azonban még az elsõ félidõ hajrájában az AC Milan labdarúgója, El Shaarawy ismét elõnyhöz juttatta az olaszokat, melyet Matteo Darmian be is biztosított a második félidõ 65.percében.

 

 

Ezzel az eredménnyel az olaszok vezetik a csoportjukat. Norvégia elõtt állnak 2 ponttal, akik egyébként Málta válogatottját verték. Az utolsó fordulóban pedig egymás ellen mérkõznek meg, s döntik el a csoport elsõséget.

 

 

Hollandia színeiben Memphis Depay és Daley Blind végig játszották a Kazahsztán elleni létfontosságú mérkõzést. 2:1-re sikerült megnyerni a találkozót, s ezzel még életben tartották a reményeiket az Európa-bajnokságra való kijutáshoz.

 

 

Az elsõ gólt a Newcastle labdarúgója, Georginio Wijnaldum szerezte a 33.percben. A másodikat pedig Wesley Sneijder lõtte öt perccel a második játékrész kezdete után. A mérkõzés végén az egykori United csatár, Robin van Persie is beállt, s ez volt a jubileumi 100. pályára lépése a nemzeti csapatban.

 

 

A hollandok sorsa még mindig függ Törökország utolsó két mérkõzésétõl is, akik szombat este Csehország, kedden pedig Izland ellen játszanak.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!