Joel Pereira kölcsönben a Rochdale-nál

Joel Castro Pereira, a Manchester United U21-es csapatának hálóõre egy hónapra a Rochdale csapatához került.


Ez az elsõ kölcsönidõszaka a portugál U19-es válogatott játékosnak, aki akadémiai elõmenetele után 2012-ben szerzõdést írt alá a Vörös Ördögökkel. A tavalyi szezonban kilencszer szerepelt a tartalékok között, idén pedig már rendszeres kezdõje volt Warren Joyce gárdájának.

 

Keith Hill, a Rochdale menedzsere elmondta: "Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok vele. Ígéretes kapus, rendkívül csodás képességekkel van megáldva. Azért jön, hogy nyomást gyakoroljon Josh Lills-re és Johny Dibára [a Rochdale jelenlegi kapusai]."

 

 

Steve Collis, a csapat kapusedzõje: "Annak oka van, hogy Joel a Manchester Unitednél van. Nagyon ajánlották õt. Esélyünk volt a nyáron megnézni õt, amikor a Lancashire Senior Cup-ban ellenük léptünk pályára Altrinchamben és nagyon ígéretesnek tûnt. Azért szereztük meg, hogy kapus poszton erõsebbek legyünk."

 

Pereira manchesteri kapustársa, Sam Johnstone tavaly szerepelt a League One-ban, õ a Preston North Endnél volt kölcsönben és hozzájárult ahhoz, hogy a csapat feljusson a Championshipbe.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!