Herrera a küzdõszellemet élteti

Ander Herrera hiszi, hogy a Manchester United bárkivel meccsben lehet, ha csapattársaival megtudják ismételni a mai, Everton ellen 3-0-ra megnyert mérkõzésen nyújtott teljesítményüket.


A spanyol középpályás szerezte a második gólt, amely hozzájárult, hogy a Vörös Ördögök négy szezon után elsõ gyõzelmüket arassák az Everton otthonában, és hiszi, hogy az Arsenaltól elszenvedett legutóbbi vereségük volt a katalizátora nagyszerû sikerüknek.

 

"Ha továbbra is képesek vagyunk így játszani, akkor bárkit legyõzhetünk. Mindenkinek megmutattuk, hogy a Manchester United ott van, ahol kell lennie, és mindenért harcolni fogunk" - kezdte a 26 éves középpályás, akit a mérkõzés legjobbjának választottak.

 

"Amikor kikapsz idegenben, mint mi az Arsenal ellen, akkor alig gyõzi az ember kivárni a következõ mérkõzést. Szerintem az elsõ 20 percünk fantasztikus volt ma, és pontosan így kell reagálni egy ilyen eseményre. Ha mindig, minden körülmények között harcolnod kell, akkor úgy kell reagálnod, ahogy mi tettük."

 

Herrera igyekezett dicsérõ szavakkal illetni csapattársát, Marcos Rojot a mérkõzésen nyújtott teljesítményéért, és hálás volt, hogy az argentin segített Morgan Schneiderlin vezetõgólját követõen a következõ találat megszerzésében.

 

 

"Fantasztikus beadást kaptam, meg is köszöntem neki! Emlékszem, hogy egyik utolsó bilbaoi mérkõzésemen a csapat színeiben az utolsó találatomat fejjel szereztem a Sevilla ellen. Fejjel szeretek az egyik legjobban gólt szerezni, Angliában ez pedig különösen fontos" - tette hozzá.

 

A csapatkapitány, Wayne Rooney fejezte be a gólgyártást Liverpoolban nevelõegyesülete ellen, Herrera pedig hiszi, hogy csapattársa eltökéltsége kulcsfontosságuk volt gyõzelmüket tekintve.

 

"Nagyszerû munkát végzett számunkra. Nagyon fontos Angliának és számunkra is. Ha a kapitányod jó formának örvend, gólokat szerez, és boldog, az nagyon fontos dolog. Õ a vezérünk, a történelem legjobb angol játékosa, úgyhogy élveznünk kell a jelenlétét, és még nagyon sokat fog nekünk segíteni."

 

A Manchester United figyelme most a szerda esti, CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre terelõdik, Herrera szerint pedig nagyon fontos, hogy a játékosok ne veszítsék el koncentrációjukat az öszecsapást megelõzõen.

 

"Büszkék vagyunk, nagyon örülünk ennek a gyõzelemnek, de nincsen túl sok idõnk élvezni a sikert. Oroszországba kell utaznunk a héten, a csoport pedig nagyon szoros."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!