Herrera harcban a posztjáért

Ander Herrera elmondta, hogy a versenyhelyzet a középpályás posztokért az olyan rutinos játékosokkal, mint Carrick, vagy Schweinsteiger jót tesz a saját és a csapat játékának is.


A spanyol játékos sérülésbõl tért vissza az Everton ellen 3-0 arányban megnyert találkozón és, ha már a kezdõben találta magát, akkor gólt is szerzett. Ander az elsõ félidõben talált be fejjel, mely csapata második gólja volt.

 

Herrera remekül játszott Schneiderlin és Schweinsteiger oldalán a középpályán. Csupán a 74. percben cserélte le Louis van Gaal és küldte pályára Michael Carricket. Herrera remekül olvasta végig a játékot és lecserélésének sem az volt az oka, hogy bármit is rosszul csinált volna. A holland mester szimplán többi játékosának is lehetõséget kívánt adni a kényelmesen megnyert találkozón.

 

"Az ilyen lehetõségeket ki kell használni" - mondta a 26 éves játékos a mérkõzés után. "Ha a legjobb játékosokkal játszol, akkor ott minden helyzetet úgy kell kihasználni, ahogy azt szombaton mi is tettük. Ez jó nekem és jó a klubnak is. Mindig ez lebeg a szemem elõtt. Amikor a klub klasszis játékosokat igazol mindig arra gondolok, hogy mit tanulhatok én tõlük."

 

"Michael és Scweini nagyon tapasztalt srácok. Morgan és én is rengeteget tanulunk tõlük. Nagyon jól megértettük egymást a pályán és ez akkor is folytatódott, amikor Carrick beállt. Azt hiszem kicsit hasonló játékosok vagyunk. Ugyan úgy értjük a focit."

 

Herrera örül, hogy góljával hozzá tudott járulni a United gyõzelméhez, de ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is keményen fog edzeni, ahogy azt tette a válogatott szünet alatt is, hiszen célja, hogy a United egyik legjobbja legyen.

 

"Nagyon keményen edzettem az elmúlt két hétben. Játszani akartam a lehetõ leghamarabb és a menedzser meg is adta nekem az esélyt. Nagyon örültem a lehetõségnek és minden pályán töltött percet élveztem. Élveztem, hogy segíthettem a csapatot. Csapatjátékos vagyok és, ha játszom, akkor mindig ehhez tartom magam."

 

 

"Gólt szereztem, gólpasszt adtam. Nagyon élveztem a játékot. Boldog vagyok. Top játékos akarok lenni, így mindig ezt a szintet kell hoznom. Mindig a csapatban akarok lenni, de tudom, hogy ez a Manchester United. Nagyon jól kell játszanod ahhoz, hogy folyamatosan a csapatban legyél, de ez az, amit akarok."

 

"Úgy érzem, hogy a szurkolók és a társaim is elégedettek velem. Bíznak bennem, mert tudják, hogy mindig megpróbálom a lehetõ legjobbat nyújtani. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Manchester United játékosa lehetek és továbbra is próbálom a lehetõ legjobbat nyújtani és bebetonozni a helyem a kezdõcsapatban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!