Visszhang: László Ágnes

A ManUtdFanatics.hu új interjú-sorozatában a Manchester United aktuális mérkõzése után vesézzük ki mindazt, ami a kilencven „egynéhány” perc alatt zajlott a játéktéren.


Óriási várakozás elõzte meg a rangadót, amely valljuk be, hagyott némi kívánnivalót maga után, elég csak a végeredményre ránézni... United 0–0 City. Új rovatunkban egy visszatérõ vendég, a Kislány, nagyfoci sportbloggere, László Ágnes értékelte a játékosok teljesítményét, valamint a pályán látottakat.


A blog linkje: http://kislanynagyfoci.blog.hu/
A blog Facebookos elérhetõsége: https://www.facebook.com/kislanynagyfoci

 

 

 


Elõzetesen mit vártál a 170. manchesteri derbitõl?
László Ágnes: Napok óta vártam, de sajnos az egyik leggyengébb manchesteri derbi volt, amit láttam.

 

 

Mi lehetett annak az oka, hogy mindkét fél ennyire statikusan játszott, többnyire a középpályán járatta a labdát?
László Ágnes: Egyfajta óvatosság is szerepet játszott mindebben. A szezon elején járva kevesebb kockázatot vállaltak. Ha tavasszal játsszák ezt a meccset és ugyanezt a helyet foglalja el a két csapat a tabellán, akkor biztos, hogy nem ilyen mérkõzést látunk. A City-nél hiányzott David Silva és Agüero, a támadásépítéseik valószínûleg ezért nem voltak elég gördülékenyek. Sterling és De Bruyne sem élete formáját hozta, elõbbit Pellegrini le is kapta a pályáról a második játékrészben. A Unitednél mindenki a tudása alatt teljesített. Wayne Rooney-t lecseréltem volna, roppant gyenge teljesítményt nyújtott. Nem volt kapura lövése, nem alakított ki helyzetet, 55%-os passzpontossággal továbbította a labdát társainak, ami nagyon gyenge teljesítmény egy csapatkapitánytól. Rajta kívül leginkább Bastian Schweinsteigeren lepõdtem meg, hisz rengeteg pontatlan labdája volt, azonfelül akadt egy olyan eset, amikor kecsegtetõ helyzetbõl tüzelhetett volna, de egyszerûen nem merte elvállalni, de a többiek sem mertek próbálkozni.

 

 

 

 

Memphis Depay ismét a padra kényszerült, végül be sem állhatott. Mit gondolsz az õ mellõzésével kapcsolatban?
László Ágnes: Azon nem lepõdtem meg, hogy nem jelölte õt Van Gaal a kezdõcsapatba, de azon igen, hogy be sem cserélte. Felpörgethette volna a játékot.

 

 

Ha egyik és másik csapat citrom díjasait meg kellene nevezni, mely játékosok lennének a „befutók”?

László Ágnes: A Vörös Ördögök részérõl Wayne Rooney, a korábban is említett érvek miatt. A másik oldalról pedig Raheem Sterling.

 

 

A mérkõzés legjobbjai?

László Ágnes: Joe Hart remekül védett, nálam õ a legjobb a kékektõl. A Unitedbõl nehéz bárkit is kiemelni, de ha valakit mondani kell, legyen Anthony Martial.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!