A kupában se lankadhat a figyelem

Vélhetõen Louis van Gaal számos változást eszközöl ma este a Ligakupában pályára lépõ csapatán, azonban Phil Jones és Morgan Schneiderlin kijelentette, fontos számukra ez a sorozat, és komolyan veszik a Middlesbrough elleni összecsapást.


Azt követõen, hogy a harmadik fordulóban az Ipswich Townt ejtették ki, Louis van Gaal legénysége újabb Championshipben szereplõ alakulattal néz majd szembe ma este az Old Traffordon a remekül szereplõ 'Boro együttesének személyében.

 

Schneiderlin és Jones is kemény erõpróbára számít, a francia középpályás pedig pluszban eltökélt is azt illetõen, hogy debütáló szezonját valamilyen trófeával zárhassa a Vörös Ördögöknél.

 

"A kupasorozatok olyan színterei egy szezonnak, ahol minden játékos lehetõséghez juthat" - kezdte Schneiderlin a MUTV-nek.

 

"Tudom, hogy a menedzser szereti cserélgetni a játékosokat ilyen esetben, ez pedig nagyon fontos, mert mi egy közösség vagyunk, ahol mindenki ki akarja venni a részét, és a lehetõ legjobb teljesítményt akarja nyújtani. Megakarjuk nyerni ezt a sorozatot."

 

"A Man Unitednek minden sorozatban, ahol elindul, a végsõ gyõzelemre kell törekednie, és mi pontosan így szeretnénk tenni. Mindenki láthatta, hogy mennyire komolyan vettük ezt a sorozatot, amikor az Ipswich ellen játszottunk, ugyanezt a teljesítményt szeretnénk megismételni, amikor a Middlesbrough ellen játszunk, akik egyébként egy nagyon jó csapat. Közel álltak hozzá az elõzõ szezonban, hogy visszajussanak a Premier League-be, úgyhogy nehéz mérkõzésre számítok, de amilyen komolyan csak lehet, felkészültünk rájuk."

 

 

A Middlesbrough jelenleg a negyedik helyet foglalja el az angol másodosztályban, és abban reménykednek, hogy az egykori Real Madrid védõ, Aitor Karanka vezetésével jövõre már a Premier League-ben vitézkedhetnek. Jones kijelentette, készen állnak a vendégek által jelentett kihívásra, és minden erejükkel azon lesznek, hogy minél messzebb jussanak az idei kupakiírásban.

 

"A Middlesbrough egy nagyon jó csapat a Championshipben, nagyon jól játszanak ebben a szezonban, úgyhogy ez egy más mérkõzés lesz számunkra" - tette hozzá az angol védõ.

 

"Az Old Traffordon játszhatnak, villanyfényes mérkõzésen, úgyhogy ez nagyon fontos összecsapás lesz számukra. Néhány játékosuk talán még soha nem járt az Old Traffordon, tehát számukra meglesz a megfelelõ ösztönzõerõ."

 

"Nekünk biztosra kell mennünk, hogy megfelelõen felpörgünk, és elvégezzük a feladatunkat. Csak azért, mert õk a Championshipben játszanak, az még nem jelenti azt, hogy azonnal megnyertük a mérkõzést; jól kell játszanunk, és remélhetõleg gyõzni tudunk, mert ez is egy olyan sorozat, amelyben szeretnénk jól szerepelni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!