Van Gaal reakciója a Ligakupa kiesésre

Louis van Gaal megosztotta véleményét a Middlesbrough elleni, tizenegyespárbajjal és kieséssel végzõdõ Ligakupa összecsapást követõen...


Csalódás a kiesés

"Nagyon csalódottak vagyunk. Könnyedén eldönthettük volna a mérkõzést, de nem tettük, így ez még inkább csalódottá tesz."

 

Pocsék befejezések

"Meg kell oldanunk ezt a problémát. A Manchester City ellen több helyzetünk volt, mint a Citynek, és legalább egyet ilyen szituációban ki kell használnunk. Nem tudtunk annyit kidolgozni a City ellen, mint ma tettük, de be kell fejeznünk ezeket. Rengeteg játékosunk volt olyan körülmények között, hogy betalálhatott volna, de nem tette. Nem egy, hanem sok játékos, ez pedig kissé frusztráló. De ezzel már nem tudunk mit tenni, tovább kell lepnünk."

 

 

Nincs szerencse, kiesés a kupából

"Tavaly már az elsõ meccsünkön kiestünk a kupából az MK Donstól elszenvedett 4-0-s vereséggel. Most a legjobb 16 között jártunk, és nyernünk kellett volna. De rendben, nem volt szerencsénk. Azt kell hogy mondjam, a szerencsét ki kell érdemelni. A Manchester City ellen szintén nem volt szerencsénk, de nem ismételgethetem minden héten, hogy a szerencse nem volt mellettünk. Ezt ki kell érdemelni."

 

Pozitív teljesítményekrõl

"Természetesen azért volt néhány játékosunk, aki jó mérkõzést játszott. El kell ismernem, erre nagyon büszke vagyok, mert a Middlesbrough ellen nem játszottunk könnyû mérkõzést. Úgyhogy bizonyos játékosaim teljesítményével elégedett vagyok, de néhányakban csalódnom kellett. Ilyen egy menedzser élete."

 

A Selhurst Parkról

"A Crystal Palace szintén kikapott, és nehéz mérkõzése volt ma este [a Manchester City 5-1-re legyõzte õket]. A sportban tudod, hogy ha veszítesz, folytatnod kell, és nekünk is így kell tennünk, és újra a gyõzelem útjára kell lépnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!