Két újabb sérült a Unitedben

Louis van Gaal a MUTV-nek megerõsítette, Antonio Valencia mellett James Wilson és Memphis játékára se számíthat, amikor a Manchester United szombaton a Crystal Palace-hoz látogat.


Valencia még a múlt vasárnapi, Manchester City ellen 0-0-ra végzõdött városi derbin szenvedett lábsérülést, amely okán szerda este ki is hagyta a rendes játékidõben, és a hosszabbításban is szintén gólnélkül végzõdõ Middlesbrough elleni Ligakupa összecsapást, amelyet a Vörös Ördögök végül tizenegyespárbajban buktak el.

 

Wilson a hét közben szezonbeli elsõ mérkõzésén léphetett pályára kezdõként, de a félidõben csereként Wayne Rooney állt be a helyére, míg Memphis a 71. percig volt a pályán, amikor Anthony Martial váltotta.

 

"Willo megsérült, ahogy Memphis is" - kezdte Van Gaal pénteken a MUTV-nek.

 

 

"Egyértelmûen egy nagyon rosszul sikerült mérkõzés volt ez számunkra, hiszen tizenegyesekkel kiestünk, és még két játékosunk is megsérült. Most várnunk kell, és majd meglátjuk, meddig nem számíthatunk rájuk, ugyanis még csak két napja volt a meccs."

 

Eközben Ashley Young egyre közelebb jár ahhoz, hogy maximális edzettségi állapotba kerüljön, miután a Ligakupában Marcos Rojot váltotta a kispadról. A sokoldalú középpályás sorozatban három mérkõzést volt kénytelen kihagyni sérülés miatt az Arsenaltól elszenvedett 3-0-s vereséget követõen.

 

Paddy McNair továbbra is rehabilitációs kezeléseken vesz részt a legutóbbi válogatott szünetben Észak-Írország színeiben elszenvedett súlyos sérülését követõen, míg a klub hosszú távra kidõlt védõje, Luke Shaw továbbra is kettõs lábtörésébõl való lábadozásán dolgozik.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!