Rojo készen áll a kõkemény CSZKA elleni összecsapásra

Marcos Rojo hiszi, a Manchester United messzire juthat az idei Bajnokok Ligája kiírásban - elõször azonban csak a ma esti, CSZKA Moszkva elleni csoportmérkõzésükre szabad koncentrálniuk.


Miután négy megszerzett ponttal holtversenyben mindkét csapat a B-csoport második helyét foglalja el 3 forduló után a Bajnokok Ligájában, így egy esetleges Old Traffordon aratott gyõzelemmel Louis van Gaal alakulata komoly lépést tehetne a kieséses szakaszba való továbbjutáshoz.

 

Marcos Rojo, azt követõen, hogy két hete pályán volt az orosz fõvárosban 1-1-re végzõdõ mérkõzésen is, most ismét annak a városnak az egyik csapata ellen léphet pályára, ahol rövid idõt már eltölthetett játékosként, amikor a 2011/12-es szezonban a CSZKA városi riválisát, a Szpartakot erõsítette.

 

A baloldali védõ, aki a szezon eleji hosszú sérülésébõl felépülve ereje teljében játszik az utóbbi hetekben, pedig teljes mértékig tisztában van az esti összecsapás fontosságával.

 

"A ma esti mérkõzés kõkemény lesz számunkra. Mindenképpen nyernünk kell, és ha ez sikerül, akkor nagyszerû helyzetbe kerülünk a csoportkör hátralévõ részére" - nyilatkozta az argentin bekk a ma esti mérkõzésre megjelenõ United Review programfüzetben megjelenõ exkluzív interjú keretében.

 

"Természetesen olyan messze szeretnénk jutni a Bajnokok Ligájában, amennyire csak lehet, és szerintem rendelkezünk azokkal a játékosokkal, akikkel felvehetjük a versenyt bárkivel Európából. Az elsõ számú dolog, hogy kvalifikáljuk magunkat, aztán majd meglátjuk mi történik azután."

 

 

Az interjú további részében Rojo beszél az utóbbi idõben mutatott jó formájáról, mesél manchesteri életérõl, és visszaemlékezik a négy évvel ezelõtti, oroszországi idõszakára is, elismerve, hogy mennyire nehezére esett beilleszkedni, amikor 20 évesen elhagyta Argentínát.

 

A Khimki Arenaban két héttel ezelõtt lejátszott mérkõzést megelõzõen Louis van Gaal és Wayne Rooney is védelmébe vette, amikor orosz újságírók moszkvai nehéz idõszakát idézték fel újra.

 

"Nagyon támogatólag léptek fel, ezért pedig nagyon hálás vagyok nekik" - tette hozzá.

 

"A menedzser és a kapitány mindig mellettem áll, és õk tudják milyen játékos, illetve ember vagyok, így köszönettel tartozom nekik, amiért ilyen gesztust tettek irányomba."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!