Ördögök egymásról: Ashley Young Beckhamrõl

Ezúttal Ashley Young beszélt a csapat egyik nagy legendájáról, David Beckhamrõl. Az egykori szabadrúgás specialista szombaton egy jótékonysági mérkõzés erejéig újra pályára lép az Old Traffordon.


"Amikor az õ nevét hallom és arra gondolok, hogy mi mindent ért el karrierje során, rögtön a fantasztikus és a kivételes szavak jutnak az eszembe. Mindig is alázatos volt a futball iránt."

 

"Amikor elõször behívtak az angol válogatottba, David volt a csapatkapitány és azonnal segített nekem. Adott néhány jó tanácsot, mit és hogyan csináljak a csapatban és hát amikor ugye egy angol kapitány beszél hozzád, akkor te nagyon figyelsz rá! A legjobb tanács, amit tõle kaptam az volt, hogy soha ne hagyjam abba a munkát. Nagyszerû volt idejében megkapni ezt a tanácsot, amit most én adhatok tovább a fiatalabb játékosoknak. Keményen kell dolgozni, hogy aztán jöjjenek a jutalmak."

 

 

"Az õ játékát öröm volt nézni. Emellett David volt az egyik legkeményebben dolgozó játékos. Úgy gondolom, ezt az oldalát sok ember talán észre sem vette. Azt, hogy mennyi munkát rakott bele a karrierjébe és hogy ebbõl mennyit tett ki a pályára minden mérkõzésen. Az edzéseket ugyanolyan komolyan vette, mint a meccseket. Mint egy tipikus fiatal játékos bekerültem a válogatottba és látva ezt a profit, ahogy teljes erõbedobással, keményen dolgozik, én is azt akarom csinálni és megpróbálni felülmúlni õt."

 

 

"Becks átlövései és ívelései voltak a világon a legjobbak. Nem beszélve a szabadrúgásairól, hihetetlenek voltak. Nem számított, ha volt védõ közte és a csapattárs közt, olyan keresztpasszokat tudott adni, amit senki más. A kapcsolat, ami David és Gary Neville között volt, fantasztikus és a csapat számára nagyon fontos volt. Tökéletesen ismerték egymás játékát és nagyon jó barátok voltak. Pontosan tudták, mikor volt a másiknak átlövésre vagy területre szüksége. Õk ketten voltak a tökéletes kombináció."

 

 

"A legemlékezetesebb pillanat számomra Beckhamrõl az volt, amikor a Selhurst Parkban csaknem az ellenfél térfelérõl lõtt gólt. Felnézett a labdával, látta, hogy kint van a kapus és belõtte. Néhányszor én is megpróbáltam edzéseken, de nem sikerült. Az a gól briliáns volt."

 

 

"Becks mindig is szenvedélyesen szerette a focit és ez a játékán is látszott. A karrierje pedig fenomenális. Õ egy legenda."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!