Young szép emlékei Watfordból

A Manchester United szélsõje, Ashley Young a mai napig hálás egykori klubjának, a Watford csapatának, hiszen itt sokat segítettek neki, s enélkül most nem ott tartana, ahol éppen tart.


A 30 éves játékos több, mint 10 évet töltött a Watford csapatánál és számtalan kellemes emléke van onnan. Nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy a csapat 2006-ban feljutott a Premier League-be. Young nagyon izgatott amiatt, hogy szombaton visszatérhet régi csapatához és régi ismerõs arcokkal találkozhat.

 

 

"Nagyon-nagyon várom a visszatérést. Ez az a klub, ahol formálódtam, mint játékos és ahol megkaptam az alapokat. Remélhetõleg szebb fogadtatásban részesítenek majd, mint az Aston Villa-nál. Ott lesz a családom is, a barátaim, szerintem szép pillanat lesz a visszatérés."

 

"A Watfordban 10 éves korom óta játszottam és 21 évesen távoztam, szóval jó hosszú ideig tartoztam oda. Az ott töltött idõ nagyon sokat segített nekem, fõként abban, hogy eljussak odáig, ahol most vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki abban az idõben ott dolgozott és részese volt ennek, akikkel együtt dolgozhattam."

 

 

A Watford újoncként szerepel az idei 2015/2016-os Premier League kiírásban és jelenleg a 11. helyen áll a tabellán. Négy gyõzelemmel, négy döntetlennel és négy vereséggel rendelkeznek eddig.

 

Young nagyon várja a küzdelmet a Vicarage Road-on és azt mondja, volt csapata idei teljesítménye nagyon lenyûgözte õt.

 

 

"Nem lesz egy könnyû meccs. Nagyon sokan leírták õket a szezon elején, de láthatjuk, hogy amikor jobb napot fognak ki, bárkit képesek lehetnek legyõzni. Egy összhangban lévõ csapatként dolgoznak, adogatnak, gólt lõnek."

 

"Nagyon jó formát mutatnak hétrõl hétre, de mindemellett nagyon remélem, hogy sikerül haza hoznunk a három pontot."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!