Van Gaal hisz Memphis-ben

Louis van Gaal elárulta, hogy Memphis Depay keményen küzd annak érdekében, hogy visszaszerezze a kezdõ helyét a csapatban, a sérült támadók hiánya miatt pedig úgy néz ki, hogy akár már ma lehetõséget kaphat a bizonyításra a Watford ellen.


A United menedzsere pénteken megerõsítette, hogy Anthony Martial, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Antonio Valencia mind sérültek, Wayne Rooney pedig beteg lett.

 

A riporterek megkérdezték Van Gaalt, hogy a sok hiányzó vajon új lehetõséget jelent-e majd Memphis számára a bizonyításra, amire a Vörös Ördögök fõnöke annyit válaszolt, hogy holland szélsõnek mindig van lehetõsége a bizonyításra, valamint elégedett az edzésen mutatott formájával.

 

"Igen, erre mindig van lehetõség. Meg kell figyelnem és össze kell hasonlítnom a játékosokat, de õ mindig jó formában van" - mondta Van Gaal. "Harcolnia kell a helyéért, õ pedig pont ezt teszi, úgyhogy elégedett vagyok vele."

 

"Korábban már mondtam, hogy a játékosok az õ korában nem tudnak kiegyensúlyozott teljesítményt mutatni, Depay még mindig nagyon fiatal" - folytatta. "Amikor lecserélem a játékost, akkor más valaki fog lehetõséget kapni, ez a valaki pedig ez esetben Jesse Lingard volt. Jesse eddig nagyon jó volt, viszont azt még nem tudjuk, hogy képes lesz-e folyamatosan jól teljesíteni."

 

 

"Ilyen a futball, nekem nincs problémám a játékosokkal, de néha nem kerülnek be a csapatba, mert a vetélytársuk jobb formában van az adott pillanatban. Ez nem azt jelenti, hogy nézeteltérésem lenne a játékosokkal - itt az a lényeg, hogy milyen formában vannak."

 

Memphis csapattársa, Ashley Young is támogatásáról biztosította a szélsõt, mivel úgy gondolja, hogy a csapat minden tagjának megvan a maga szerepe a United sikerhez vezetõ útján.

 

"Mindig is azt mondtam, hogy kemény feladat az új játékosoknak a Premier League-hez alkalmazkodni" - mondta Young a MUTV-nek. "A sebesség a különbség, sokkal gyorsabb a játék mint Hollandiában."

 

"Természetesen támogatom. Memphis egy fantasztikus játékos - a klub nem vesz olyan játékosokat akik nem elég jók, ráadásul mindenkinek megvan a maga szerepe. Mindig nagy verseny folyik a helyekért, ez viszont teljesen normális."

 

"Mindenki azért küzd, hogy bekerüljön a csapatba - ezt lehet látni az edzõpályán - ha pedig megvan benned az a küzdõszellem ami a csapatban van, akkor az minden meccsen az elõnyünkre fog válni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!