Smalling biztosan ott lesz a Watford ellen

A sok sérült után az is kiderült, hogy Chris Smalling ma biztosan pályára léphet a Watford ellen, ez pedig nagy lökést adhat a Manchester Unitednek.


A klub Október hónap játékosa címét elnyerõ védõ a Spanyolország - Anglia mérkõzés végsõ szakaszában volt kénytelen sántítva elhagyni a pályát, a következõ, Franciország elleni barátságos mérkõzésen pedig végig a cserepadon foglalt helyet, ezzel elindítva a pletykaáradatot, ami szerint kétséges volt a Lódarazsak elleni szereplése.

 

Ennek ellenére egy MUTV-nek adott interjúban a remek formában lévõ védõ elárulta, abban reménykedik, hogy folytathatja a jó szereplését és a Vörös Ördögök minden meccsén játszhat majd ebben a szezonban -  ez a remek hír pont jókor jött, ugyanis Louis van Gaal hat játékossal nem számolhat.

 

"Keményen dolgozok, jól érzem magam, és alig várom, hogy újra a pályán legyek" - mondta Smalling. "Örülök, hogy a jó sorozatom folytatódik, de ami még fontosabb, hogy a mutatott teljesítmény is jó, mert hiába játszol minden meccsen, ha nem befolyásolod a mérkõzést. Remélem ma is hatással lehetek a meccsre."

 

 

Anglia hétközi barátságos mérkõzése Franciaország ellen egy szívbemarkoló helyzet közepén került megrendezésre a párizsi tragédia után, Smallingot pedig megkérték, hogy mondja el a véleményét az érzelemdús estérõl.

 

"Mindenki számára nehéz volt, de szerintem mindenki összefogott. Lehetett látni az egységet a két ország szurkolói, a játékosok és a stáb között is" - mondta. "Összefogtunk és megmutattuk, hogy együtt erõsek vagyunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!