Memphis hálás Giggs útmutatásának

Memphist elégedettséggel töltötte el, hogy nagyban hozzájárulhatott a Manchester United késõn kiharcolt gyõzelméhez a Watford ellen, amelyet követõen elárulta, miként egyengette útját Ryan Giggs az idáig vezetõ úton.


A holland támadó október eleje óta elõször kaphatott lehetõséget kezdõként bajnoki mérkõzésen, és már 11 perc után letette névjegyét, amikor Ander Herrera nagyszerû beadását egybõl a hazai kapuba továbbította.

 

Pénteken Louis van Gaal arról beszélt, mennyire lenyûgözte Memphis befektetett munkája, hogy visszanyerje legjobb formáját, a MUTV-nek pedig maga a játékos fejtette ki a Watford legyõzése után, ebben mekkora segítséget nyújtott neki honfitársa segítõje.

 

"Szerintem minden fiatal játékos átmegy ilyen dolgokon, de folyamatosan edzek, és élvezem is a gyakorlásokat" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Rengeteg minden ragadt rám a tanultakból, Ryan Giggs pedig rengeteg jó tanácssal látott el, és bizonyos dolgokon nagyon keményen dolgozok vele."

 

"Szükség van ilyen mértékû támogatásra, de az embernek magában is bíznia kell, és keményen kell dolgoznia. Persze minden segítség nagyon jól jön a nehéz idõszakokban."

 

"Boldog vagyok, hogy mindenki próbált nekem segítõ kezet nyújtani, és annak is nagyon örülök, hogy szombaton megtudtam nekik mutatni, hogy mire vagyok képes."

 

 

Memphis a Vicarage Roadon csatárposzton került bevetésre, mögötte pedig Jessie Lingard igyekezett segíteni a támadásokat. A válogatott játékos élvezte a pozíciójából adódó szabadságot, gólja kapcsán pedig madarat lehetett vele fogatni.

 

"Más rendszerben játszottunk, de egy kicsit több szabadságot kaptunk ezáltal, és több terület állt rendelkezésünkre, amelybõl elõnyt is tudtunk kovácsolni. Szerintem jól teljesítettünk, én pedig nagyon élveztem a mérkõzést" - tette hozzá.

 

"A végén nagyon nehézzé vált a mérkõzés. Jól kezdtünk az elsõ félidõben, de a második játékrész egy kicsit nehezebb volt. De jó volt, hogy sikerült három pontot szereznünk."

 

"Természetesen nagyon élveztem a gólomat. Imádok gólokat szerezni. Fontos volt, hogy gólt szerezzek, amikor lehetõségem adódik rá. Boldog voltam. Szeretem, amikor a szurkolók mögöttünk állnak, szép pillanat volt, amikor együtt ünnepelhettünk velük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!