Smalling biztos a PSV legyõzésében

A PSV Eindhoven esetleges legyõzésével a Manchester United kvalifikálná magát a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, Chris Smalling pedig kijelentette, csak a gyõzelem elfogadható számukra ma este.


Természetesen mindez nem lesz sétagalopp egy olyan csapat ellen, amely a csoportkör elsõ fordulójában legyõzte Louis van Gaal legénységét a Philips Stadionban, bár Smalling magabiztos, hogy a hazai pálya elõnye, illetve a következõ körbe való továbbjutás értékessége inspirálni fogja õt, és csapattársait, hogy elérjék céljukat a B-csoportban.

 

"Nagyszerû helyzetben vagyunk" - magyarázta Smalling a szerda esti mérkõzésre megjelenõ United Review programfüzetnek.

 

"Az elsõ vereség ellenére tudtuk, ha megnyerjük a hazai mérkõzéseinket, akkor jó eséllyel pályázhatunk a továbbjutásra. Nem is kívánhattunk volna annál többet, mint hogy hazai pályán vívhassunk ki a következõ körbe való továbbjutást."

 

"Ha otthon jól kezdjük a mérkõzést, az ellenfél tudja, hogy nagyon kemény összecsapásra készülhet. Amikor gyorsan járatjuk a labdát, gyakran elõfordul, hogy megtartják a felállásukat, majd hirtelen megtaláljuk a lyukakat. Ebben a szezonban nagyon jók vagyunk az Old Traffordon."

 

"Nagyszerû lesz, hogy már ma este befejezhetjük a feladatunkat, és nagyon csalódottak leszünk, ha a továbbjutás kivívása nélkül kell majd elhagynunk a pályát. Kulcsfontosságúak a hazai mérkõzéseink, saját szurkolóink elõtt pedig nagyon jók vagyunk."

 

 

A PSV elleni elsõ összecsapást beárnyékolta Luke Shaw kettõs lábtörése, amely okán valószínûleg kénytelen lesz kihagyni a szezon hátralévõ részét. Ennek ellenére Smalling boldogan újságolja, hogy barátja és angol válogatottbeli csapattársa nagyon jól halad felépülésében.

 

"Röviddel az eset után már jó hangulatban volt" - tette hozzá.

 

"Természetesen nagyon nehéz neki, de jól érzi magát a bõrében, mert folyamatosan halad elõre. A medencében, biciklin és az edzõteremben is sokat dolgozik. A megfelelõ úton van, jó lelkiállapotban, amit jó látni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!