A legnagyobb: Chris Smalling

A Manchester United hivatalos honlapja új sorozatot indított „A legnagyobb...“ címmel. Ezúttal Chris Smallingnak tettek fel néhány kérdést.


A legnagyobb sportoló, focin kívül..

Nagyon sok nevet tudnék mondani, de én hatalmas rajongója vagyok Muhammed Alinak. Olyan hite volt ennek a sportolónak, hogy amit akart, mindent elért. Õ tényleg egy olyan ember, aki a saját sportágának a királya volt, a legjobb.

 

Játékos, akit láttál focizni...

Egyértelmûen Paul Scholes. Aki amellett, hogy látta õt, még vele játszani is volt szerencséje, az tudja, hogy az õ birtokában lévõ tudást egyszerûen nem lehet tanítani. Született zseni. Megkapta a labdát és pontosan tudta mit kell tennie, pontosan tudta, mi van körülötte. Jól tudta, ha csak egy egyszerû átadás kellett, de azt is, ha még várnia kellett, mindig a megfelelõ pillanatban cselekedett. Még nézni is különleges volt Pault.

 

 

A meccs, amin játszottál...

Azt hiszem, talán a City elleni hazai találkozó (2011 február), az elsõ derbim a klubban. Szinte egész héten be voltam zsongva, tudtam, hogy különleges lesz. Ezen a meccsen szerezte Wazza az azóta is felemlegetett gólját. Mindenképpen gyõzni akartunk. Ezt a meccset soha nem fogom elfelejteni, az biztos.

 

Gól, amit Te szereztél...

Talán az, amelyiket még nagyon fiatalon, egy 14 év alattiak mérkõzésén rúgtam. Ezen a meccsen bár döntetlent játszottunk, de szintén felejthetetlen marad számomra. Ugyanis megkaptam a kapustól a labdát és jóformán végig vittem, végig cseleztem a pályát, oly könnyedén, mintha rajtam kívül senki nem lett volna ott.  

 

A hely, ahol eddig jártál...

Tavaly nyáron Peruban voltam. Ezelõtt mindig, amikor elmentem nyaralni, folyton csak pihentünk a parton és hasonlók, de most változtattunk ezen. Dél-Amerikában rengeteget sétáltunk a dzsungelben, bejártunk mindent, amit lehetett, különleges városokat látogattunk meg. Szuper volt.

 

 

Stadion, ahol játszottál az Old Traffordon kívül...

Nagy élmény volt Amerikában is, gyönyörû és hatalmas stadionok voltak ott, de ha egyet mégis ki kellene emelni, akkor mégsem ezek közül választanék, hanem a Bayern München stadionját, az Allianz Arénát mondanám. Csodás.

 

Pillanatod a manchesteri karriered során...

A bajnoki cím megnyerése az elsõ évemben (2010/2011). És a tudat, hogy képes voltam annyit játszani, amennyit, illetve hogy ennek a gyõzelemnek a részese voltam. Az a pillanat örökké az emlékezetemben lesz, de persze még nagyon sok trófeát szeretnék nyerni. Egyébként az a medál nagyon fontos nekem, szóval mindig a közelemben tartom.   

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!