Egyre nagyobb a sérüléshullám

A Manchester United védõi, Matteo Darmian és Chris Smalling is csatlakoztak a maródiak listájához, miután kedden este mindketten sérülést szenvedtek a Wolfsburg elleni vereség alkalmával.


Darmiant még a szünet elõtt kellett lecserélni térdín problémák miatt, míg a mérkõzés késõi szakaszában Smalling szenvedett lágyéksérülést. Addigra a Vörös Ördögök már mindhárom cserelehetõségüket kihasználták, és mivel a középhátvédnak nehezére esett a felugrás, ezért elõre vezényelte, és Michael Carricket vezényelte a védelembe a középpályáról, aki korábban Bastian Schweinsteiger helyére állt be csereként.

 

Van Gaalt a Farkasok elleni mérkõzést követõen Darmian és Smalling állapotáról is kérdezték, amely kapcsán elárulta, a legelsõ prognózisok nem túl pozitívak.

 

"Matteo Darmiannak térdín-, Chris Smallingnak pedig valószínûleg lágyéksérülése van" - kezdte a holland menedzser.

 

 

"Smalling nem volt képes felugrani a pontrúgásoknál onnantól kezdve, és a Wolfsburg harmadik gólja is emiatt születhetett meg. Át kellett adnia védelmi feladatait egy másik játékosnak, és ilyenkor mindig a minõség és a kommunikáció kérdése az egész. Már elõre tudtuk, hogy Naldo [aki két gólt szerzett a találkozón] nagyon fontos fejelõjátékosuk."

 

Amikor arról kérdezték, számít-e arra, vagy sem, hogy mindkét játékosa bevethetõ lesz a hétvégi, Bournemouth elleni idegenbeli bajnokira, így felelt:

"Nem tudom, még csak ma estek történtek ezek az események, de normális esetben szombaton nem tudnak játszani."

 

Darmian és Smalling így csatlakozik a Phil Jones, Marcos Rojo, Luke Shaw, Antonio Valencia, Ander Herrera, Morgan Schneiderlin és Wayne Rooney nevét tartalmazó sérült listához.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!