Carrick megszólalt a vereség után

Michael Carrick szerint nincs mentség a tegnapi vereségre és a tapasztalt középpályás úgy véli, ezekben a nehéz idõkben össze kell tartaniuk.


A találtkozó elején Junior Stanislas szerzett vezetést a Bournemouth-nak, majd Marouane Fellaini egyenlítése után a United korábbi akademistája, Joshua King lõtte a gyõztes találatot az 54. percben.

 

Ez a hét nem a Unitedé volt, hiszen a West Ham elleni, 0-0-ra végzõdõ találkozó után a Wolfsburgtól 3-2-re kaptak ki Carrickék, amivel kiestek a Bajnokok Ligájából.

 

"Rendkívül csalódottak vagyunk, szörnyû így befejezni a hetet" - mondta Carrick az MUTV-nek a találkozót követõen. "Vissza akartunk vágni ma. A pontrúgások megöltek minket. Voltak helyzeteink, nekik is voltak helyzeteik, de ez az eredményrõl szól, és nekünk nem sikerült megfelelõ eredményt elérni, így egy nagyon csalódást keltõ héten vagyunk túl."

 

A United nyolc sérült játékosára nem számíthatott a meccs elõtt, majd az elsõ félidõben Jesse Lingardot is elveszítette, aki minden bizonnyal combsérülést szenvedett. Ráadásul Bastian Schweinsteiger eltiltás miatt nem vehetett részt a mérkõzésen, ám Carrick nem hajlandó a sok sérültre fogni a vereséget.

 

 

"Mondhatnám mentségként, de mindig lesznek sérülések, ezt kezelned kell. Ezért van ekkora keretünk, ezért vagyunk ennél a klubnál, mivel a szezon során lesznek sérülések, ez szerves része a focinak. Nem könnyû ezzel megküzdeni, de nyerni kell a mecseket. A lehetõ leggyorsabban ezt kell tegyük."

 

A figyelem most a jövõ heti, Norwich City elleni bajnokira fordul, a középpályás pedig tudja, fel kell állniuk. "Az egyetlen, amit most tennünk kell, hogy össze kell tartanunk, vissza kell mennünk az edzõpályára, keményen kell dolgoznunk és jól kell teljesítenünk a jövõ héten. Ez az egyetlen módja annak, hogy a dolgok jóra forduljanak. Sokat beszélgethetünk errõl, de ez az eredményrõl szól, nekünk pedig a jövõ héttõl egy jó sorozatot kell felépítenünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!