Ferguson : Hiányzott Berbatov

Ferguson elismerte, hibázott mikor kihagyta a keretbõl Berbatovot.


Sir Alex Ferguson elismerte, a tegnap esti, Rangers elleni Bajnokok Ligája nyitómérkõzésen legalább a padra nevezni kellett volna Berbatovot.

Bosszantó gól nélküli döntetlennel kezdte idei Bajnokok Ligája szereplését a Manchester United, melynek kezdõcsapatában 10 helyen változtatott a hétvégi, Everton elleni mérkõzés kezdõcsapatához képest.

 


Ferguson a kispadra sem nevezte a bolgár támadót, aki kiváló formában kezdte az idei szezont, helyette a nyáron leigazolt Javier Hernandez kapott lehetõséget. Azonban a menedzser elismerte, hiba volt Berbatovot kihagyni a keretbõl, mert az õ képességei segítettek volna a Rangers védelmének feltörérében.

"Szerettük volna látni, hogyan teljesít Javier Hernandez, ha végig játszik egy mérkõzést." - mondta Ferguson. "Ezért maradt ki Berbatov, aki egészen szenzációs formában játszik."

"Õ az egyik legjobb játékosunk idén, megvannak azok a képességei, hogy az ilyen szûk területeken is helyzetet teremtsen."

"Szerettünk volna kipróbálni néhány játékost, mire képesek jelenleg fontos mérkõzésen. Hét vagy nyolc játékos ebbõl a csapatból játszott a Chelsea elleni Community Shield mérkõzésen, így nem tartalékos csapattal álltunk ki, meg kellett volna nyernünk a mérkõzést. Nagyon bosszantó estén vagyunk túl, a Rangers játékrendeszerét nagyon nehéz feltörni. Nem tudom, ha valaki más játszott volna, jelentett volna különbséget."

"Nagyon mélyen és remekül, szervezetten védekeztek, nagyon nehéz az ilyen felállást feltörni. Nem tettük próbára a kapusukat sem eltekintve néhány távoli lövéstõl. Nagyon nehéz este volt!"
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!