Ash: Tegyük rendbe a dolgokat!

Ashley Young megerõsítette, a Manchester United játékosai eltökéltek abban, hogy a kiábrándító eredmények után rendbe tegyék a dolgokat és arra koncentrálnak, hogy boldoggá tegyék a karácsonyt egy Stoke elleni gyõzelemmel.


A Vörös Ördögök hat mérkõzés óta nem szereztek gyõzelmet, így lecsúsztak az ötödik helyre, ám szeretnének visszakerülni az élmezõnybe.

 

Young elmondása szerint a csapatszellem továbbra is magas és mindannyian arra koncentrálnak, hogy a lehetõ leggyorsabban fordítsanak a dolgok menetén. Azzal, hogy sûrûn következnek most a meccsek, a 30 éves játékos tudja, a Stoke elleni siker nagyon fontos lenne.

 

"Egy olyan klub számára, mint a miénk, nagy csalódás az, hogy nem nyertünk az utolsó hat találkozón" - mondta Young az MUTV-nek. "Nem vagyunk ehhez hozzászokva, az öltözõben mindenki egy gyõztes és mindannyian vissza akarunk térni a gyõzelem útjára. Ezt próbáljuk elérni."

 

"Nyilvánvalóan mindenki szomorú az utóbbi pár meccs miatt, de mindig is azt mondtam, fantasztikus a csapatszellemünk. Mindig mosolygós arcokat látni és mindenki helyre tenné a dolgokat, ennek így is kell lennie. Nincs olyan játékos, aki nem akar kifutni a pályára és meccset nyerni. Mindenkiben benne van ez a gyõztes mentalitás, mindenki fordítana a dolgok menetén, azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön a következõ összecsapáson."

 

 

Sokan beszéltek és írtak a közelmúlt eredményeirõl, de Young állítja, a játékosok tisztában vannak azzal, mekkora felelõsség hárul rájuk.

 

"Mi vagyunk a pályán és mi nem teljesítünk úgy, ahogy tettük a múltban" - folytatta a szélsõ. "Mint mondtam, vissza kell térnünk a gyõzelem útjára. Az év ezen szakaszában nem lesz könnyû meccsünk a Stoke ellen, de náluk soha nem könnyû nyerni. Azonban meg akarjuk tenni, vissza akarunk vágni. Olyan csapatszellemmel bírunk, amellyel megmutathatjuk erõnket, amivel helyre tudjuk hozni a dolgokat."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!