A Chelsea ellen nyerni kell

Michael Carrick sürgette csapattársait, hogy porolják le magukat, fogjanak össze és szálljanak harcba hétfõn, a Chelsea elleni bajnokin.


A Vörös Ördögök tegnap 2-0-s vereséget szenvedtek Stoke-on-Trentben, ezzel minden sorozatot figyelembe véve immár negyedik egymást követõ vereségüket szenvedték el. A figyelem most a következõ tesztre összpontosul, mely a regnáló bajnok ellen lesz az Old Traffordon. Carrick optimista azt illetõen, hogy minden megváltozik a csapat formája körül és sikert érhetnek el Guus Hiddink gárdája ellen.

 

A szombati vereség után a 34 éves játékos az MUTV-nek nyilatkozott: "A labdarúgás gyorsan változhat. Jelen pillanatban ezt nehéz elhinni és pár napig fájni fog ez."

 

"De a tekintetünket már hétfõre kell fordítanunk. Ha sikerülne egy jó gyõzelmet kiharcolnunk, gyorsan visszatérne az a bizonyos érzés. Remélhetõleg képesek leszünk erre."

 

 

Louis van Gaal is hasonlókat mondott saját sajtótájékoztatója során, bár elismerte, aggódik azért, mert a Stoke és a Chelsea elleni meccsek között kevés idõ telik el: "Mondhatod azt, hogy a Chelsea ellen játszva hamar túltesszük magunkat a Stoke elleni kudarcon, de ilyen rövid idõ alatt rendbe is kell jönni, hiszen a játékosok mindent beleadtak."

 

"Mindezt menedzselni kell annak érdekében, hogy magabiztosan kezdj a Chelsea ellen, és hogy merd játszani a focidat...a saját játékodat! Nagyon nehéz ezt két nap alatt elérni, de megpróbáljuk!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!