Chamberlain sorsdöntõ hétvége elé nézhet

Alex Chamberlain a hétvégén bizonyíthat Sir Alex Ferguson elõtt.


A 17 éves középpályás a hétvégi FA Kupa fordulóban megmutathatja képességeit Sir Alex Fergusonnak, aki komolyan fontolgatja a fiatal megszerzését az Arsenal orra elõl.


A mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón Ferguson a Southampton saját nevelésû játékosát dicsérte és nagy jövõt jósolt az ifjú játékosnak.


„Alex Chamberlainben nagy lehetõségek rejlenek” – mondta a United menedzsere.

 


„A Southampton nagyszerû sikereket ért el az utánpótlás nevelésben az elmúlt évek során. Chamberlain egy újabb példája ennek Theo Walcott és Gareth Bale után.”


„Régebben is nagyon jók voltak a játékosok kinevelésében, annak idején tõlük indult el a Wallace testvérek és Alan Shearer pályafutása is. Nagyon jól csinálják a dolgokat.”


Alex Oxlade-Chamberlain aláírása 10 millió fontot is érhet, de a játékos végleges leigazolásához nyárig várni kell, ugyanis a Szentek szeretnék belefoglalni a szerzõdésbe, hogy a szezon végéig Southamptonban maradhasson a játékos.


Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger is kifejezte már érdeklõdését a játékos irányába, de az Ágyúsok elnöke, Peter Hill-Wood kijelentette, nem hajlandóak egy átigazolási csatába belefolyni a Manchester United ellen.

 

Metro.co.uk

 

Alex Oxlade-Chamberlain

 

 


Metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!