Friss hírek Young és Jones sérüléseirõl

Louis van Gaal bõvebb információkkal is szolgált Phil Jones és Ashley Young sérüléseirõl, amelyet a Swansea City 2-1-es legyõzése alkalmával szenvedtek el az Old Traffordon.


A duó a második félidõben volt kénytelen elhagyni a pályát az új év elsõ bajnoki mérkõzésén, és Paddy McNair, illetve Matteo Darmian váltotta õket, míg a hosszabbításban Ander Herrerat is lecserélték.

 

A mérkõzés után nyilatkozva Louis van Gaal beszámolt róla, Jonesnak korábbi bokasérülése újult ki, míg Young egyszerûen begörcsölt, miután végigjátszotta a sûrû ünnepi idõszak mérkõzéseit.

 

"Phil Jones megsérült, és többé-kevésbé ugyanaz a sérülése jött ki, mint amitõl korábban szenvedett" - kezdte a holland menedzser.

 

"Ashley Young zsinórban nagyon sok mérkõzést játszott, úgyhogy bemerevedett, ezért kellett lecserélni. Ez nem önkéntes döntésem volt, le kellett õket cserélnem."

 

 

A Vörös Ördögök menedzsere annak okáról is beszámolt, milyen ok húzódott meg Ander Herera lecserélése mögött, a spanyol középpályást ugyanis már a hosszabbítás perceiben hozta le.

 

"Herrera kapcsán egyértelmûen az idõhúzás volt a célom, ugyanis a Swansea az egész meccsen ezt csinálta" - tette hozzá.

 

A United továbbra is nélkülözni kénytelen a térdín sérüléssel bajlódó Jesse Lingardot, és a három, korábban mûtéti beavatkozáson átesõ játékosát - Marcos Rojot (váll), Antonio Valenciat (boka) és Luke Shawt (lábtörés).


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!