Aggódnak az adidasnál Van Gal játékstílusa miatt

Az adidas ügyvezetõ-igazgatója, Herbert Hainer szerint a Manchester Uniteddel kötött kereskedelmi megállapodásuk sikerességét beárnyékolja a Louis van Gaal által erõltetett játékstílus.


10 évre, 750 millió fontot fizetve tudta átvenni az adidas a konkurens Nike-tól augusztusban a Manchester United hivatalos mezgyártó partnerének szerepét - amellyel Európa legnagyobb ilyen jellegû üzletét kötötték meg akkor a felek. Az együttmûködésbõl remélt siker nem is maradt el, az új szezon elõtt piacra dobott új mez eladási rekordokat döntött.

 

A német Süddeutche Zeitungnak adott interjújában az adidas ügyvezetõ-igazgatójaként Hainer a német cég elégedettségét fejezte ki az együttmûködés eredményeit illetõen.

 

Azt azonban elárulta, a klub holland menedzsere, Louis van Gaal játékstílusa - amelyet az élõlegenda Paul Scholes a szezon korábbi szakaszában "unalmasnak" bélyegzett - aggodalomra ad okot.

 

 

"Ismét megerõsítést nyert, hogy a Manchester United nem csak egy futballklub" - kezdte Hainer.

 

"Globális szinten több mint 650 millió szurkolóval egyike a világ legtámogatottabb sportklubjainak."

 

"Ez a különleges klub nem csak történelmében gazdag, de sikerei miatt is népszerû. Nagyon jól halad az üzleti együttmûködésünk a Manchester Uniteddel, több mezt sikerült eladnunk, mint amennyire számítottunk."

 

"Elégedettek vagyunk, mégha a jelenlegi játékstílus nem is olyan, mint amilyet látni szeretnénk."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!