Pearson a Prestonba igazolt

Miután a két klub megegyezett egymással, Ben Pearson, a Manchester United középpályása véglegesen a Preston North End csapatához igazolt, egy meg nem nevezett összeg ellenében.


A szívós középpályás, az egykori Jimmy Murphy "Az év fiatal játékosa" díj gyõztese, nemrég tért vissza a harmadosztályban játszó Barnsley-tõl, ahol kölcsönben szerepelt, majd máris kezdõ volt a United U21-es csapatában a múlt heti, Tottenham elleni gyõzelem során.

 

A 21 éves játékos két és fél évre írt alá a Deepdale-i klubhoz, ahol majd újra együtt játszhat Sam Johnstonnal, aki a hónap elején került kölcsönbe a North Endhez, és az egykori Vörös Ördöggel, Marnick Vermijllel.

 

 

"Nagyon élveztem azt az idõt, amit a Manchester Unitednél tölthettem el" - mondta a Preston hivatalos honlapjának. "Kizárólag jó dolgokat tudok mondani a klubról. Nehéz fiatalként betörni az elsõ csapatba, fõleg ha megnézzük, hogy milyen játékosaik vannak, és mennyi pénzt költhetnek új játékosokra. Ideje volt visszalépnem."

 

"Ideje, hogy egy gyengébb bajnokságban játsszak, de mindezt azzal a céllal, hogy visszatérjek a csúcsra. Úgy gondolom, hogy ennek most jött el az ideje."

 

A Unitednél mindenki a legjobbakat kívánja Bennek a jövõbeli karrierjét illetõen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!