Darmian készen áll, hogy átessen a tûzkeresztségen

Matteo Darmian úgy érzi, teljesen beilleszkedett a Manchester Unitednél, és már nagyon várja, hogy elõször megízlelhesse egy Anfielden lejátszott mérkõzés hangulatát, amikor vasárnap az õsi riválissal csapnak össze a bajnokságban.


A védelem szélein bevethetõ játékos lehet mindössze a második olasz, aki képviselheti a Vörös Ördögöket a Premier League-ben a Mersey-partján, miután az elsõ talján, Massimo Taibi a mérkõzés legjobbja elismerést vívta ki, amikor 1999-ben debütálhatott a 3-2-re megnyert mérkõzésen.

 

Folytatván a nem éppen könnyû alkalmazkodását az angol futballhoz, Darmian természetesen csalódott, amiért kedden este a Newcastle otthon tudott tartani egy pontot a végül 3-3-ra végzõdõ mérkõzésükön a St. James' Parkban.

 

"Csalódottak vagyunk, mert vezettünk 2-0-ra, és ezt követõen is megvoltak a helyzeteink, hogy lezárjuk a mérkõzést" - kezdte Darmian a ManUtd.com-nak.

 

"De ilyen a futball, és néha a 90 perc alatt, akár az utolsó percben is, kaphatsz gólt, úgyhogy most csak egy döntetlenrõl beszélhetünk, nem egy gyõzelemrõl."

 

"Nagy mérkõzés lesz hétvégén a Liverpool ellen. Megpróbálunk a lehetõ legjobban felkészülni erre az összecsapásra, és most már csak erre koncentrálunk - természetesen gyõzni akarunk."

 

 

Wayne Rooney kétszer tudott eredményes lenni Newcastle-ben, amelybõl az egyik egy klasszikus, tizenhatoson kívül bomba volt, így legutóbbi három mérkõzésén négy gyólt szerezve látogathat csapatával az Anfieldre.

 

"Õ egy nagyszerû csatár, a góljai pedig magukért beszélnek" - tette hozzá az egykori Torino játékos.

 

"Remélem ugyanígy folytatja majd a továbbiakban."

 

Egy másik, MUTV-nek adott interjúban a 26 éves bekk elárulta, eltökélt, hogy 2016-ban egy nagyszerû évet fusson.

 

"Jól érzem magam, és boldog vagyok, hogy egy ilyen klubnál játszhatok, mint a Manchester United" - jelentette ki.

 

"Boldog vagyok, és szeretném folytatni a megkezdett utamat."

 

"Eddig ez egy nagyon nagy szezon számomra, és remélhetõleg 2016 is hasonló lesz. Tavaly nyáron a United személyében egy hatalmas klubhoz szerzõdhettem, idén nyáron pedig Európa-bajnokság lesz, amely nagyszerû lehetõség lesz számunkra, hogy Olaszországgal a végsõ gyõzelemért harcolhassunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!