Smalling a kupa sikerre fókuszál

Chris Smalling szerint mind a játékosok, mind a menedzser éhesek az FA kupa sikerre azok után, hogy ebben a sorozatban már hosszabb ideje nem sikerült végsõ gyõzelmet aratniuk.


A Vörös Ördögök legutóbbi kupa hódításuk 2004-ben volt a Millwall ellenében, azóta két döntõt (2005 és 2007) és egy elõdöntõt buktak el, valamint a tavalyi évben a harmadik fordulóban csúnyán búcsúzni kényszerültek a Leeds ellenében.

Smalling eddigi pályafutása alatt csupán egyszer játszott FA kupa találkozót - még a Fulham színeiben - ám szívesen vállalna nagy részt csapata menetelésében, ami reményei szerint a Wembley-ig vezet idén. Következõ lépésként ma délután a Southamptont kellene legyõzniük Chriséknek.

 


"A menedzser már néhány apró szóval jelezte nekünk edzéseken, nagyon csalódott amiért nem sikerült mostanában megnyernie a kupát" - mondta Smalling.

"Mindannyian érte és magunkért fogunk kimenni a pályára és remélhetõleg hozzá tudunk tenni a jelenlétünkkel a találkozóhoz. Néhányan változtatásokat szoktak eszközölni az FA kupa találkozókra, de számunkra ez a sorozat nagyon fontos, mert szeretnénk megnyerni májusban."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!