Guardiola akár még a Unitednél is kiköthet

A United vezetõsége valószínûleg felkapta a fejét, miután a Bayern edzõje azt mondta, nem biztos, hogy azonnal a Premier League-be fog igazolni.


Pep Guardiola elárulta, hogy akár két évet is várhat, amíg elkezdene edzõsködni a Premier League-ben, így az is lehetséges, hogy a Manchester Unitedet fogja választani.

 

A Bayern München jelenlegi menedzsere nyártól szabad lesz, ugyanis megerõsítette, hogy nem fog szerzõdést hosszabbítani a bajor klubbal.

 

Sokan arra számítanak, hogy Guardiola majd Manuel Pellegrini örököse lesz a Manchester City-nél, miközben a United nem hajlandó beszállni az aláírásáért folyó küzdelembe, Louis van Gaalnak pedig még 18 hónap van hátra a jelenlegi szerzõdésébõl.

 

A United vezetõsége viszont azóta "készültségi állapotban" van, amióta Guardiola kijelentette, lehet, hogy pihenni fog, mielõtt még Angliába költözne.

 

"Azonnal be fogom jelenteni, ha aláírtam egy szerzõdést" - mondta a spanyol edzõ.

 

"Lehet, hogy csak két év múlva leszek a menedzsere egy angol csapatnak."

 

 

"Nagyon boldog vagyok a Münchenben szerzett tapasztalataim miatt, és az utolsó itt töltött másodpercemig keményen fogok dolgozni."

 

"Ezután viszont haza fogok menni és meg fogom vizsgálni, hogy lesz-e lehetõségem Angliában dolgozni, vagy sem."

 

"Ha nem lesz, akkor nem fogok."

 

Guardiola aláírásáért már most sorban állnak, és bár úgy tûnik, hogy a City van legelöl -  a Barcelona egykori edzõje továbbra is hangsúlyozza, hogy senkivel sem állapodott még meg.

 

Habár köztudott, hogy csodálja a Unitedet, a City vezetõségében dolgozó Ferran Sorianóval és Txiki Begiristainnal ápolt kapcsolata, akikkel még a Barcánál dolgozott együtt, döntõ fontosságú lehet abban, hogy végül az Etihadban folytassa a pályafutását.

 

A United eközben továbbra is hajthatatlan azt illetõen, hogy Van Gaal kitöltse a szerzõdését, annak ellenére, hogy egyre nagyobb nyomás alatt van a klub kiábrándító teljesítménye miatt.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!