Carrick kihagyja a Liverpool-meccset

Michael Carrick sérülés miatt kihagyja a Manchester United vasárnapi, liverpooli vendégjátékát, Adnan Januzaj azonban a kispadra már leülhet majd.


Carrick nem játszott a 2016-os év elsõ, Swansea City ellen 2-1-re megnyert mérkõzése óta, amikor csereként a hosszabbításban szállhatot be. Ez volt pályafutása 400. mérkõzése a Vörös Ördögök színeiben, arra azonban nem lesz most esélye, hogy a Mersey-partiak elleni mérkõzéseinek számát húszról tovább növelhesse.

 

Louis van Gaal a MUTV-nek elárulta, Adnan Januzaj a hétvégén már leülhet a kispadra, miután visszatért kölcsönbõl a Borussia Dortmundtól.

 

A holland menedzser azt is megerõsítette, Bastian Schweinsteiger és Phil Jones rehabilitációjában elõrelépés történt térd, illetve bokasérülésüket követõen, azonban játékuk továbbra is kérdéses az Anfielden.

 

 

"Szerintem ugyanannyi sérültünk van, mint korábban" - kezdte Van Gaal.

 

"Talán Schweinsteiger visszatérhet, de ez nem biztos. Szerintem több idõre van ehhez szüksége."

 

"Carrick szintén sérült; elfelejtettük korábban megemlíteni, de megsérült. Továbbra is fennáll ez az állapot, így õ se játszhat."

 

"Jones játékára van némi esély, Marcos Rojo, Luke Shaw és Antonio Valencia számára azonban több idõre van még szükség. Még nem állnak készen."

 

Januzajról így beszélt:

"Nem vállaltunk kockázatot, és inkább felépítettük az erõnléti állapotát a saját edzésmódszereinkkel. Most már leülhet a kispadra, és a tartalékok között is játszhat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!