Youngot mûteni kell

A Manchester United angol szélsõje hosszú ideig nem lesz elérhetõ, hiszen súlyos ágyéksérülést szenvedett a hétvégi mérkõzésen - erõsítette meg Louis van Gaal mai sajtótájékoztatóján.


A 30 éves játékos, akit sajnos mûteni kell, a hétvégén 0-1-re megnyert, Liverpool elleni mérkõzésen lett lecserélve, még az elsõ félidõben.

 

Young, aki az Aston Villa csapatából igazolt a Unitedhez egy ötéves szerzõdéssel 2011-ben, 23 alkalommal lépett idén pályára vörös mezben.

 

 

Mindezek mellett 30 válogatott mérkõzésen is szerepelt, azonban legutóbbi háromoroszlános mérkõzése 2013 szeptemberében volt.

 

Az idei, nem túl csodálatos szezonban Young a csapat egyik húzóemberévé vált, mindazok ellenére, hogy gyakran hátrébb, azaz szélsõhátvéd poszton volt kénytelen játszani, hiszen a sérülések leginkább a védõket tizedelték. Múlt nyáron hosszabbított szerzõdést, ami 2018-ig biztosította szolgálatait a Vörös Ördögöknek.

 

Kiesésével Louis van Gaalnak újból változtatnia vagy esetleg rotálnia kell, így Guillermo Varela, illetve Cameron Borthwick-Jackson akár kezdõként is szerepelhet a következõ, Southampton elleni hazai mérkõzésen.

 

 


BBC Sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!