Így segíti Giggs Fellainit

Marouane Fellaini magabiztos, hogy a Manchester United másodedzõjével, Ryan Giggsszel végzett pluszmunka segíti majd abban, hogy elérje az elõzõ szezonbeli 7 gólos teljesítményszintjét.


24 mérkõzésen kétszer tudott eredményes lenni ebben a szezonban a belga középpályás, elõször még augusztusban, a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája play-offban, majd decemberben, a Bournemouth elleni vereség alkalmával. A United Review keddi számának elmondta, nagy erõt fektet befejezései fejlesztésébe, amelyben Ryan Giggs is a segítségére van.

 

Amikor arról kérdezték, fektet-e külön energiát a labdák hosszú oldalról történõ visszafejelésére, Fellaini felfedte, milyen kötelezõ feladatokon kívüli munkát végez a Manchester United színeiben legtöbb mérkõzésen pályára lépett egykori kiváló játékossal:

"Igen, néha foglalkozunk ezzel az edzéseken, valamikor Giggsyvel, valamikor pedig más játékosokkal."

 

"Õk beívelik nekem a labdát, hogy fejezzem be a helyzetet."

 

 

"Abban reménykedek, hogy sikerül újra hét gólt szereznem."

 

"Mindig jó gólt szerezni, de ebben a szezonban szerintem nagyon sok helyzetet hagytam ki. Rengeteg lehetõséget dolgoztam ki magamnak, de vagy kapufa lett belõle, vagy a kapusok védték ki õket. Néha ez csak szerencse kérdése, ami remélem nemsokára mellém áll."

 

"Tudom, hogy így lesz, a szerencse megoldhatja. Az utóbbi mérkõzéseken is volt több helyzetem, de vagy a kapus, vagy más megakadályozott ebben. Ilyen persze a futball, de remélem, hogy a szerencse forgandó. Tudom, hogy eljön az én idõm."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!