Carrick: Még rengeteg célunk van

Michael Carrick kijelentette, a Manchester United erõt meríthet vasárnapi, Chelsea elleni döntetlenjébõl, annak ellenére, hogy engedtek egy kulcsfontosságú gyõzelmet az utolsó pillanatban kicsúszni kezeik közül.


Louis van Gaal legénysége csak pár pillanatra volt attól, hogy megérdemelten 1-0-s gyõzelemmel távozhasson a Stamford Bridge-rõl, Costa hosszabbításban szerzett góljával azonban pontosztozkodás lett a vége a 25. forduló rangadójának, amely után érthetõen a Vörös Ördögök voltak a bosszúsabbak.

 

A mérkõzés 90 percére levetítve a United többet birtokolta a labdát - 51-49 százalék arányban - 17 lövésbõl pedig 7 alkalommal kaput találtak. Carrick büszke arra, ahogy a manchesteriek teljesítettek, elmondása szerint pedig a játékosok használni fogják lenyûgözõ teljesítményük bizonyos aspektusait a bajnokság hátralévõ részére, illetve az Európa-liga és az FA-kupa küzdelmeiben.

 

"Szerintem a bajnoki helyezésünk tekintetében ez egy nagy nap volt számunkra. Ha úgy tudtunk volna távozni, hogy ott van a három pont a zsebükben, az nagyon jó helyzetbe hozott volna minket, de nem így történt, ez pedig megnehezíti a dolgunkat" - kezdte Carrick a ManUtd.com-nak.

 

"Nehéz feldolgozni, hogy ilyen késõn két pontot veszítsünk. Tudom, hogy az utolsó 10 vagy 15 percben nyomás alatt álltunk, de egy ilyen gólt kapni nagyon csalódást keltõ, és ez rányomta a bélyegét az egész mérkõzéssel kapcsolatos érzésünkre."

 

 

"Azt gondolom, hogy jól játszottunk, és néhol nagyon jó futballal rukkoltunk elõ. Veszélyesnek tûntünk támadásban, és jól védekeztünk a mérkõzés nagy részében. Egyszerûen csak nem a legmegfelelõbb dolgot tettünk a legmegfelelõbb pillanatban a végéhez közeledve, és nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül."

 

"Ennek ellenére tovább kell harcolnunk, folytatnunk kell az utat és ugyanúgy kell játszanunk, ahogyan tettük azt az elmúlt hetekben, aztán majd meglátjuk mit hoz számunkra a sors."

 

"Ebben a hónapban sok mindenért játszhatunk, és természetesen a bajnokságban is rengeteg pontot lehet még szerezni. Még semmit se adtunk fel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!