Anderson...90 másodpercben

Megragadtuk az alkalmat és gyors kérdésekre vártuk a United középpályás válaszait különbözõ témákról.


Szóval, mit szeretsz csinálni, mikor a futballtól távol vagy?
Fontos, hogy pihenjek, sok idõt töltök Playstationnel. Futball meccseket játszom vele szívesen, de szeretem a lövöldözõs játékokat is. Szeretek kártyázni, filmet nézni és barátaimmal tölteni az idõt.

Nani zongorázik, Berba szeret rajzolni...mihez van rejtett tehetséged?
Meg kell mondjam, Nani egyáltalán nem jól zongorázik, reménytelen! Nem tudtam, hogy Berba rajzol... Saját tehetség? Nagyon jó vagyok videojátékban. Ez számít?

Brazíliából érkeztél, szeretned kell a tengerpartot. Hol van a legjobb homok és szörf lehetõség?
A brazíl tengerpartok a legjobbak, kétség nem fér ehhez. Nagyon csodálatosak. Az angol partokat nem próbáltam még...túl hideg van erre az úszáshoz.

Mesélnél nekünk a tetoválásidról?
A jobb karomon lévõ még nincs kész, az összes olyan helyet ábrázolja, ahol jártam a világban. A bal karomon is van egy, még abból az idõbõl, mikor hülye gyerek voltam. Nem tudom miért tetettem fel. Van még egy a csuklómon és a nyakamon, amiket édesanyám és nagymamám tiszteletére készíttettem.

Melyik a kedvenc manchesteri éttermed?
A házam! Csodálatos ételek vannak otthon. Van még egy szép hely, amit Osterianak hívnak. Brazil ételeket is készítenek, igaz nem 100%-osan valódit, de nagyon közel vannak hozzá.

A hajad a megjelenésed része, de van esély rá, hogy valaha teljesen levágatod?
Semmi esély! Viccelsz? A hajam az életem, nagyon fontos számomra. Ha levágnád a hajam, az olyan lenne, mintha kivágnál egy darabot a szívembõl vagy levágnád a lábam. Napokig sírnék. Tizenhat éves korom óta ilyen a hajam.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!