Fellaini óvatos a motivált dánok miatt

Marouane Fellaini szerint a Manchester United játékosai nem lesznek önteltek csütörtökön, amikor a Midtjylland ellen lépnek pályára az Európa-ligában, melyet szeretnének is megnyerni.


A United toronymagas esélyesnek számít a dán klub ellen, de Fellaini arra sürgette csapattársait, álljanak készen a két nap múlva lejátszandó és nehéznek várható meccsre.

 

A Farkasok csoportjuk második helyén - a Napoli elõzte meg õket - zárva kerültek be a sorozat legjobb 32 csapata közé. A csoportkör során megelõzték azt a Club Brugge-t, mely a szezon elején a Vörös Ördögök ellenfele volt a Bajnokok Ligája rájátszásában. Nem kérdés, a hazaiakra ösztönzõleg hat majd Louis van Gaal csapatának látogatása.

 

"Nagyon agresszívak lesznek, mert nyerni akarnak és meg akarják mutatni, hogy jó csapatuk van, de mi is erõsek vagyunk és nagyszerû játékosaink vannak" - mondta Fellaini az MUTV-nek.

 

"Rendelkezünk olyan képességekkel, melyekkel nyerni tudunk és meg akarjuk nyerni a találkozót, még akkor is, ha nehéz lesz. Motiváltnak kell lennünk, mert tudjuk, õk azok lesznek."

 

 

Fellaini elismerte, az elkövetkezendõ hónapok zsúfolt menetrendje bizonyos kihívást jelent a csapat számára, de tudja, ez szerves része annak a célnak, hogy európai kupasorozatot nyerjenek."

 

"Nagy hét az, ha játszani kell csütörtökön is, majd vasárnap vagy hétfõn - sokkal kevesebb idõ van a regenerálódásra. De a legjobbunkat akarjuk nyújtani az Európa-ligában, mivel olyan sorozat ez, amit meg lehet nyerni."

 

"Félreértés ne essék, úgy megyünk a csütörtöki találkozónak, hogy meg akarjuk nyerni, mint ahogy a sorozatban is jót akarunk nyújtani."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!