Smalling nagy elõnyt szerezne Dániában

Chris Smalling azt akarja, hogy a Manchester United a rájuk váró munka több, mint felét elvégezze csütörtökön, amikor a két mérkõzésbõl álló párharc elsõ felvonására kerül sor a dán bajnok Midtjylland ellen.


A Vörös Ördögök belsõ védõje szem elõtt tartja, hogy a dánok elleni visszavágó - ami február 25-én lesz - elõtt még játszaniuk kell a Shrewsbury ellen egy FA-kupa meccset, valamint egy létfontosságú bajnokit az Arsenal ellenében, ezért szeretné, ha tisztességes elõnnyel térnének vissza holnap este, amivel csökkenne a nyomás.

 

Smalling ezt mondta az MUTV-nek: "Mindenképp ez a terv, különösen azért, mert hétfõn is játszunk [akkor lesz a Shrewsbury elleni összecsapás]. Kemény hét ez és ideális esetben, ha az elsõ meccsen több, mint a fele munkát el tudjuk végezni, akkor sokkal kényelmesebben várhatnánk a visszavágót."

 

A védõ reméli, hogy a videózás sokat segített a Unitednek abban, hogy felkészüljön a Midtjylland ellen, melynek épp most téli szünete van hazája bajnokságában, így vagy frissen és koncentráltan mehet a manchesteriek elleni harcba, vagy a december óta tartó, játék nélküli idõszak miatt rossz hatással volt a csapatra.

 

 

"Remélhetõleg kissé rozsdásak lesznek, amit a meccs végéhez közeledve meg is láthatunk majd, és tesztelhetjük a szünetük miatti erõnléti állapotukat."

 

"Persze azt is tudjuk, hogy nyilvánvalóan fel lesznek tüzelve és az elmúlt 6-7 hét során erre a mérkõzésre figyelhettek, míg nekünk ez egy következõ meccs, ezért jól kell játszanunk a siker érdekében."

 

"Ha más országból érkezõ csapat ellen játszol, egyértelmû, hogy nem látod minden héten a játékosait és nem ismered teljesen a bajnokságuk alapjait."

 

"Így ez arról szól, aznap épp ki a jobb. Láttuk ezt a múltban már az EL-ben - az Athletic Bilbao nagyon jó volt aznap, sokkal jobbak, mint mi."

 

"De miután a héten sokat videóztunk, kezdtük kiismerni a Midtjylland játékosait és mire jön a meccs, tudni fogjuk, mik az erõsségeik és gyengeségeik, mint minden más csapat esetében."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!