Carrick a Midtjylland elleni vereség okairól

Michael Carrick szerint a Manchester Unitednek "nem lehet kifogása" a csütörtök esti, kiábrándító 2-1-es Midtjylland elleni Európa-liga vereségre.


Louis van Gaal legénysége az MCH Arenaban Memphis Depay révén vezetést szerzett a 38. percben, Pione Sisto és Paul Onuachu góljaival azonban a dánok várhatják elõnybõl a jövõ heti, Old Traffordon rendezendõ visszavágót. 

 

A mérkõzésen Wayne Rooney hiányában csapatkapitányi tisztséget ellátó Michael Carrick õszinte elemzést adott a látottakról a mérkõzés lefújását követõen.

 

"Pocsék este volt" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Ide jönni, és kikapni, nagyon messze van a jótól. Az egyetlen egy pozitívum, hogy van még egy esélyünk arra, hogy megnyerjük a párharcot, de ez sem igazán változtat a tényen, hogy ma este meg sem közelítettük a jó teljesítmény fogalmát."

 

Amikor arról kérdezték, hatással lehetett-e a csapatra az, hogy David de Gea a bemelegítés során bokasérülést szenvedett, Carrick így folytatta:

"Beszélhetünk a sérülésekrõl, de minden tiszteletlenség nélkül, nem lehetnek kifogásaink. Nem volt elég jó a teljesítményünk, ezen pedig nagy mértékben változtatnunk kell - a ma estére nincs kifogás."

 

 

Carricket arról is kérdezték, hogy a játékosok magukban arra számítottak-e, hogy a második félidõben majd megnyerik a mérkõzést, amely kapcsán így folytatta:

"Igen, egyértelmûen így gondoltuk. Azt gondoltam, az elsõ félidõ nagyjából rendben volt, többnyire irányítottunk, de a második játékrész már nem volt ugyanolyan, nem volt meg a játékunkban ugyanaz az intenzitás vagy tempo, és általánosságban mélyen tudásunk alatt játszottunk. Lehet kifogásokat keresni, de a nap végén az eredmény ugyanúgy az marad, hogy nem voltunk elég jók."

 

Az angol válogatott középpályás köszönetet mondott a klubot idegenbe elkísérõ szurkolóknak folyamatos támogatásukért, és javuló teljesítményt ígért számukra a február 25-i visszavágóra.

 

"Természetesen biztosak vagyunk benne, hogy képesek vagyunk megfordítani a párharcot" - tette hozzá.

 

"Mind nagyon csalódottak vagyunk, de amikor az elsõ ütésbõl kijózanodunk, akkor felemeljük a fejünket és megfordítjuk. Jövõ héten egy másik nap lesz, egy másik mérkõzés, ahol jobbnak kell lennünk. Nem teljesíthetünk így, és arra számítok, hogy mérkõzéseket nyerünk. Az ellenféltõl függetlenül sokkal jobbnak kell lennünk, úgyhogy jövõ héten jobbak is leszünk, és a továbbjutásra fogunk törekedni."

 

"Nem találok szavakat a szurkolókra, csodálatosak voltak. A klubnál töltött idõszakom egésze alatt fantasztikusak, de különösen az elmúlt években érzem ezt, amikor nem tudtunk nekik annyi örömre okot adni. Kitartanak mellettünk, elutaztak ide ma este, hogy minket biztassanak, úgyhogy csak annyit tehetek, hogy bocsánatot kérek tõlük. Remélhetõleg a hihetetlen támogatásukért, amelyet a klub és a játékosok felé tanusítanak, megtudjuk õket jutalmazni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!