Van Gaal elemezte az ellenfelet

Louis van Gaal szerint a Manchester Unitednek szembe kell szállnia a Midtjylland átlós nyomásával annak érdekében, hogy legyõzze a dánokat a mai Európa-liga visszavágón.


A párharc elsõ mérkõzését a dán csapat 2-1-re megnyerte és szeretné megõrízni elõnyét a mai meccsen, amivel történelme legnagyobb sikerét érné el.

 

Miután a Midtjylland taktikai szervezettsége elfolytotta Herningben a Vörös Ördögöket, Van Gaal bízik abban, hogy az ellenfél taktikai elemzése után az Old Traffordon kijön az, hogy a United jobb csapat.

 

 

"Számukra ez az év meccse természetesen, de le kell gyõzzük õket" - nyilatkozta a menedzser az MUTV-nek. "Nehéz ellenfélnek számítanak. A sajtó szerint gyengék, de a számok és adatok azt mondják, mindig nyertek angol ellenfelek ellen. Védekezésük nagyon szervezett, amit átlós nyomással érnek el, de azt akarom, mi is így tegyünk."

 

Mikor arról kérdezték, hogy szerinte a vendégek beparkolnak-e a busszal a kapu elé, Van Gaal így felelt: "Igen, azt hiszem. Mindenki ezt teszi az Old Traffordon és szerintem õk is ezt fogják."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!