Van Gaal véleménye az 5-1 után

A Midtjylland felett aratott 5-1-es sikert követõen Louis van Gaal a Manchester United játékosainak teljesítményét méltatta. A BT Sportnak és az MUTV-nek adott interjúiból szemezett a klub hivatalos honlapja...


Az eredményrõl

 

"Nagyszerû teljesítmény volt és azt hiszem, a szurkolók élvezték a támadófocinkat. Talán akkor lépték át a felezõvonalat elõször, amikor gólt lõttek. Bár általában ilyenkor csökken az önbizalom, most nem ez történt, hamar gólt szereztünk, de kihagytunk egy büntetõt - hihetetlen! Mégis folyamatosan mentünk és mentünk, nagy elismerés a játékosaimnak ezért, mert nem könnyû dolog ez."

 


A csapatszellemrõl

 

"Hihetetlen, milyen csapatszellem van most. Remélem, hogy a szurkolók élvezték ezt a mérkõzést, mert rengeteg látványos megoldás született - nagyon sok támadó szituáció alakult ki. De hihetetlen is, mikor azt látod a találkozó elõtt, hogy Anthony Martialt is elvesztetted. Végül sok fiatallal felállva 5-1-et értünk el, ez fantasztikus."

 


Marcus Rashfordról

 

"Elképesztõ volt. Az elsõ félidõben túl sokat futott a pálya egészében, de úgy vélem, egy csatárnak a kapu körül kell játszania. A szünetben elmondtam neki, hogy ha ezt teszi, gólt fog szerezni, be is talált kétszer, fantasztikus. Nem csak neki, de a csapatnak is nagy dolog ez, mert kellett már ez a gyõzelem nekünk. Még mindig három sorozatban harcolunk, amit nem sok klub mondhat el magáról."

 

 


Memphis Depay-ról

 

"Csodás teljesítményt láttam tõle, ezt mindenki láthatta - azt hiszem, látványosan is játszott. Remélem, hogy az Arsenal ellen is megmutatja ezt; bár az más szint, de hiszem, hogy megteszi."

 

A következõ mérkõzésekrõl

 

"Láthatod, hogy a helyes irányba tartunk, de az Arsenallal kell megküzdenünk többé-kevésbé két nap múlva, ami nem könnyû, miközben a játékosoknak regenerálódniuk kell. De meg kell birkóznunk ezzel és remélem, remek meccset játszunk majd."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!