LVG: Schneiderlin eddigi legjobb meccse

Louis van Gaal szerint Morgan Schneiderlin a Midtjylland ellen nyújtotta az eddigi legjobb teljesítményét amióta a vörös mezben játszik.


A francia válogatott eltalálta a kapufát, és több más alkalommal is betalálhatott volna az ellenfél kapujába, de összességében az egész meccsen nyújtott teljesítménye volt az, ami lenyûgözte a menedzsert. A vasárnapi, Arsenal elleni hazai mérkõzés elõtt mindenképpen bizakodásra adhat okot a Southampton egykori játékosának a formája.

 

Schneiderlin végig a padon volt, amikor még októberben, 3-0-ra kikaptak a Vörös Ördögök az Emirates-ben, viszont most abban reménykedik, hogy majd a felügyelete alatt tarthatja a középpályát a bajnoki címre hajtó Ágyúsok ellen.

 

 

"Senki sem beszél Morgan Schneiderlinrõl" - mondta Van Gaal a csütörtöki meccs után. "Viszont ez volt Morgan eddigi legjobb meccse. Magasan ez volt a legjobb teljesítménye, amit eddig tõle láthattunk."

 

"Örülök Morgannek. Valamikor a játékosok a reflektorfénybe kerülnek, néhány játékos viszont sohasem kerül megemlítésre. Ez nagy kár, mert ha elemezzük a mérkõzést, akkor láthatjuk, hogy Morgan Schneiderlinnek remek meccse volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!