Van Gaal: Rashford tudja kezelni a nyomást

Louis van Gaal úgy gondolja, hogy Marcus Rashfordnak olyan személyisége van, ami segít neki abban, hogy megbirkózzon a hirtelen jött hírnévvel járó nyomással, de azt szeretné, ha a média békén hagyná a csatárt.


Rashford egy emlékezetes duplával tette le a hírnevét a debütáló meccsén a Midtjylland ellen az Old Traffordon. A sérült Anthony Martial távollétében megtartotta a helyét a kezdõcsapatban, és egészen elképesztõ módon a 18 éves játékos újra duplázni tudott vasárnap az Arsenal ellen. 

 

Az utánpótlás csapatból felhívott játékos az Ágyúsok ellen mutatott teljesítményével a 'Meccs embere' díjat is bezsebelte a Twitteren tartott szavazás után (82 százalékkal), és azóta a 'Hónap játékosa' szavazásban is a nevezettek között van. Nem rossz...fõleg, ha azt nézzük, hogy egy pár hete még csak az U18-as csapatban játszott.

 

 

Rashford abban bízik, hogy szerdán is játszhat majd a Watford elleni bajnoki mérkõzésen, Van Gaal pedig pozitívan beszélt róla a mai sajtótájékoztatóján, habár beismerte, örülne ha a sajtó nem esne túlzásokba.

 

"Elõször is, úgy gondolom, hogy a médiának békén kell hagynia a srácot" - kezdte Van Gaal. "Amikor a háza elõtt vártok és hasonlók, nem hiszem, hogy ez jót tesz egy 18 évesnek."

 

"Adjatok neki idõt, hogy 18 éves lehessen, mi is ez alapján próbálunk vigyázni rá. Nagyon szerény srácról van szó, úgyhogy szerintem kezelni tudja a helyzetet. Természetesen amikor ennyi figyelmet fordít valakire a média, akkor nem lehet megmondani hogyan fog reagálni a játékos. Marcus-nak nem szabad elszállnia."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!