Nincs szó Obertan kölcsönadásáról

A Preston North End menedzsere, Darren Ferguson tagadja azokat a híreszteléseket miszerint Gabriel Obertant kölcsönbe szerzõdtetnék.


Az ifjabbik Ferguson már korábban kölcsönkapta apja jóvoltából Manchesterbõl a Matt James-Joshua King duót és egyes hírek szerint a következõ érkezõ Gabriel Obertan lehetne.

 

 

 

 

Tovább erõsítvén a pletykákat, a francia középpályás a lelátóról nézte végig a Preston hétvégi mérkõzését a Portsmouth ellen, amely 1-0-s prestoni gyõzelemmel végzõdött, ráadásul ebben a szezonban tétmérkõzésen még nem számítottak rá egyszer sem a Unitedben.

 

Cáfolatként maga az érintett, Darren Ferguson mondta el, hogy soha nem került szóba a 21 éves szélsõ megszerzése, ráadásul afelöl is kétségei vannak, hogy egyáltalán a felek hajlanának-e a kölcsönadásra.

 

"Ez egy olyan dolog, amelyrõl még egyáltalán nem beszéltük" - mondta az ifjabbik Ferguson a Lanchashire Evening Post-nak.

 

"Õ a felnõtt csapat keretéhez tartozik, úgyhogy nem sok esély mutatkozna erre."

 

Eközben a jelenleg is a Deepdaleben futballozó Joshua King elmondta, bizonytalan, hogy három hónapos kölcsönszerzõdése lejártával is marad-e Prestonban, azok után is, hogy négy mérkõzésen már egy gólt jegyez.

 

"Minden remekül megy, nagyon élvezem a dolgokat. Még csak három hete vagyok itt, de jól érzem magam" - mondta a klub hivatalos honlapjának.

 

"Még túl korai megmondani, hogy meghosszabbítom-e a kölcsönszerzõdésemet, vagy nem, még meg kell látnom, hogyan alakulnak a dolgaim. De jelen pillanatban minden remekül halad, aztán majd meglátjuk mit hoz a jövõ".


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!