Játékosok célja a Watford legyõzése

A Manchester United vasárnap izgalmas mérkõzésen gyõzte le az Arsenalt, mellyel teljesítették a héten kitûzött három mérkõzés-három gyõzelem céljukat. Azóta a Watford elleni találkozóra összpontosul a figyelem és elszántan várják a találkozót.


11 fordulóval a bajnokság vége elõtt Ander Herrera, Michael Carrick és a sérüléssel bajlódó Chris Smalling is magabiztos az elsõ négy hely elérésének lehetõségét illetõen. A ManUtd.com interjúja alatt végig érzõdött a trió felkészültsége.

 

Herrera a novemberi, 2-1-es gyõzelemre emlékezett

 

"Meglehetõsen jól játszottunk azon a találkozón. Akkor egyenlítettek ki, amikor a legjobb perceinkben voltunk. Emlékszem Jesse Lingard ziccerére, de õk kaptak tizenegyest, amikor mi irányítottunk, azonban jól reagáltunk a szituációra és megnyertük a mérkõzést. Úgy rémlik, hogy elsõk voltunk a mérkõzést követõen, ami miatt rendkívül boldogok voltunk. Most is nyernünk kell, három sorozatban vagyunk még versenyben és az utóbbi idõben jól is játszottunk. Pozitív, hogy még lehet egy jó szezonunk és ezért megpróbáljuk az utóbbi mérkõzéseken mutatott formát továbbvinni."

 

Carrick kiemelte, hogy kilenc nap alatt ez a negyedik találkozó

 

"Nem a legjobb helyzet, de ez egy sorozat vége. Trófeákért szeretnénk harcolni és elõrébb végezni a bajnokságban. Most gyakran játszunk mérkõzéseket. Szeretnénk, hogy a sérültjeink minél hamarabb visszatérjenek és még erõsebb legyen a keretünk. Biztos vagyok benne, hogy a következõ fordulókban így lesz, készen állunk a szerdai találkozóra."

 

 

Smalling a Deeney-Ighalo kettõsrõl

 

"Nem sok csapat játszik két csatárral és ez a két srác képes befutni a védelem mögé, megtartani a labdát, továbbjátszani és természetesen nagyszerûen befejezni az akciót. Nehéz volt ellenük védekezni a legutóbbi összecsapáson és a szezon során sokszor láttam õket hasonlóan játszani. A Watford maximális tekintélyt érdemel a szezonbeli teljesítményükért, támadó felfogásban játszanak, nem állnak be védekezni. Megérdemelt a tabellán elfoglalt helyezésük."

 

Herrera Quique Sanchez Florest dicsérte

 

"Korábban is jó játékos volt, de a Watfordban is remekül játszik. Nem egyszerû a feljutás után egy csapatnak, de õk biztonságban érezhetik magukat, sõt, nemzetközi indulást érõ helyen vannak. Jól játszott az Atletico Madridban és a Getafeben is, szóval gratulálnom kell neki. Remélhetõleg így is le tudjuk õket gyõzni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!