Van Gaal: A képesség fontosabb a kornál

Marcus Rashford EB szereplését illetõ spekulációkat követõen Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere ragaszkodik azon véleményéhez, hogy a fiatalokat nem a koruk, hanem a képességeik alapján kell megítélni.


A fiatal támadó álomszerûen mutatkozott be a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, miután az elsõ két mérkõzésén négy gólt szerzett, beleértve a múlt heti, Arsenal elleni hazai gyõzelmet is.


Memphis Depayt és Jesse Lingardot megelõzve Rashford lett február hónap legjobbja, így beindultak a találgatások válogatott szereplését illetõen, azonban Van Gaal szerint nem lenne túl korai, annak ellenére, hogy Roy Hodgson számára vezetõ kérdést csináltak az ügybõl.


A mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóan elmondta: "Úgy gondolom, hogy Roy Hodgson megválaszolta ezt a kérdést, de ti újra felteszitek. A média csinál ebbõl ekkora ügyet, nem Roy Hodgson és nem én."


"Felteszitek a kérdést, de közben elmondjátok, hogy Roy Hodgson mit válaszolt. Azonban ez nem lenne korai [Rashford számára]. Ahogy korábban is elmondtam, a kor nem fontos, a képességek annál inkább."



A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya korábban már elmondta véleményét ezt illetõen.


"Sosem mondtam, hogy kerettag lesz, de nem is zártam ki a lehetõségét. Egy ideje már ismerem, hiszen két éve figyelemmel kísérem, benne van a rendszerünkben."


"Játszott már az U18-as válogatottban és örülünk, hogy akiben hiszünk megkapja az esélyt az elsõ csapatban. Remélem, hogy jól fog véget érni a szezonja. Mindenekelõtt fontos, hogy úgy fejlõdjön, ahogy egy 18 évesnek kell és az emberek ne helyezzenek rá túl nagy elvárásokat."


"Négy gólt lõni három mérkõzésen egy remek teljesítmény, ha ezt tartani tudja az nagyszerû lesz a Manchester United és Anglia számára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!